Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 130278
Correcció d’errades materials a l’acord del Consell Executiu de data 8 de febrer de 2023, de modificació parcial de la Relació de Llocs de Treball (RLT) del Consell de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El consell executiu del Consell de Mallorca, en data 15 de febrer de 2023, ha adoptat el següent acord:

“Antecedents

El consell executiu del Consell de Mallorca, en data 8 de febrer de 2023, va adoptar acord de modificació parcial de la RLT del Consell de Mallorca.

A la modificació singular operada al lloc codi 00021 (Advocat-ada), s'ha detectat una errada material consistent en què per a la provisió d'aquest lloc, l'administració d'origen és C4, quan realment és C5, com ja es va disposar a l'acord plenari de data 8 d'abril de 2021, publicat al BOIB núm. 48, de data 10 d'abril de 2021. Aquesta errada també queda reflectida a la versió consolidada de la RLT publicada.

De conformitat amb el que disposa l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques, aquestes poden rectificar en qualsevol moment les errades materials existents en els seus actes.

Atès l'anterior, el conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública, en virtut de les atribucions conferides per l'acord de delegació del Consell Executiu de data 28 de setembre de 2022 (BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022), eleva al Consell Executiu del Consell de Mallorca per a la seva aprovació, el següent acord:

Primer. Corregir l'errada material de l'annex I i de l'annex II de l'acord del consell executiu de data 8 de febrer de 2023, relatiu a la modificació parcial de la Relació de Llocs de Treball del Consell de Mallorca, això segons figura a l'annex.

Segon.- Disposar la publicació d'aquest acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la Seu Electrònica del Consell Insular de Mallorca.”

Contra aquest acte, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar el recurs d'alçada davant la Comissió de Govern del Consell Insular de Mallorca, en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de rebre aquesta notificació. 

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós Administratiu de Palma que correspongui en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del dit recurs d'alçada. 

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no n'heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós Administratiu de Palma que correspongui, sense limitació de temps. 

No obstant l'anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (16 de febrer de 2023)

El conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública (Decret de 26-01-2021, BOIB núm. 12, de 28 de gener) Josep Lluís Colom Martínez

Documents adjunts