Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALGAIDA

Núm. 119369
Canvi de titularitat en els drets perpetus funeraris del nínxol 64 de la Col·lectiva 3, del Cementiri Municipal d’Algaida

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Batlia Presidència, en data 13 de febrer, atesa la sol·licitud presentada per la Sra. Yaqueline Rivas Cortez, de canvi de titularitat en els drets perpetus funeraris del nínxol 64 de la Col·lectiva 3, del Cementiri Municipal d'Algaida , ha dictat la Providència següent:

HE RESOLT:

1 Admetre a tràmit l'inici del procediment de canvi de titularitat dels drets perpetus funeraris del nínxol 64 de la Col·lectiva 3, del Cementeri Municipal d'Algaida, a favor de Yaqueline Rivas Cortez com hereva del Sr. Juan Gomila Gamundi, d'acord amb l'escriptura de cessió a canvi de serveis amb condició resolutòria de data 19 d'abril de 2019 amb protocol núm. 568, i titular dels mencionats drets, d'acord títol de propietat de data 28 de desembre de 1990.

2.- Publicar al BOIB la present resolució perquè en el termini de 10 dies naturals comptats a partir de la seva publicació, es puguin presentar al·legacions o reclamacions pertinents.

La qual cosa es fa pública per general coneixement i als efectes oportuns.

 

Algaida, 13 de febrer de 2023

La batlessa Maria Antònia Mulet Vich