Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MODEL ECONÒMIC, TURISME I TREBALL

Núm. 118081
Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball per la qual es disposa la inscripció i dipòsit en el Registre de Convenis Col·lectius de les Illes Balears de l’Acta d’aprovació del calendari laboral per a l’any 2023 del Conveni col·lectiu del sector de la Indústria de la Fusta i del Moble de les Illes Balears (codi de conveni 07000495011981)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El 18 de gener de 2023, la Comissió Paritària del Conveni col·lectiu del sector de la Indústria de la Fusta i del Moble de les Illes Balears acordà el calendari laboral per a l'any 2023

2. El 26 de gener de 2023, Pedro Payeras Capo, en representació de la Comissió Paritària del Conveni col·lectiu, va sol·licitar el registre, el dipòsit i la publicació de la citada Acta.

Fonaments de dret

1. L'article 90.3 del text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre.

2. El Reial decret 713/2010, de 28 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis i acords col·lectius de treball.

3. L'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Per tot això, dicto la següent

Resolució

1. Inscriure i dipositar l'Acta d'aprovació del calendari laboral per a l'any 2023 del Conveni col·lectiu del sector de la Indústria de la Fusta i del Moble de les Illes Balears en el Registre de Convenis Col·lectius de les Illes Balears.

2. Publicar el Conveni en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

3. Fer constar que la versió castellana del text és l'original signada pels membres de la Comissió Negociadora i que la versió catalana és la seva traducció.

 

4. Notificar aquesta Resolució a la persona interessada.

 

Palma, (signat electrònicament: 27 de gener de 2023)

La directora general de Treball i Salut Laboral Virginia Abraham Orte Per delegació del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball (BOIB 97/2019)

 

Assistents

Per la representació Empresarial

Federació de la Fusta de la CAIB.

Pedro J.  Payeras Capó.

Presidente      

Per la Representació Sindical

Federación  Industria, Construcción y Agro UGT-FICA Illes Balears

Sr. Roberto Serrano Herrero.   

Responsable de política sindical i negociació.

CC-OO  Del Habitat  Illes Balears

Secretari d'Organització.

Sr. Francisco Lahilla Felipe.

A la Ciutat de Palma sent les 10.00 hores del dia 18 de Gener de 2.023 i en la seu d'U.G.T, es reuneixen les persones al marge anotats, membres de taula negociadora i de la Comissió Paritària d'Interpretació i Mediació prevista en la Disposició Addicional Segona del Conveni Col·lectiu per a la Indústria de la Fusta del Territori de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears ( CAIB ), acorden:

Procedir a l'aprovació del calendari laboral de l'exercici 2.023 per al conveni col·lectiu per a la indústria de la fusta de la comunitat autònoma de les Illes Balears.

Pactant-se en conseqüència els següents dies compensatoris de l'Any 2.023:

- 13 d'octubre.

- 7,27,28 i 29 Desembre.

S'adjunta Annex únic. Quadre amb el calendari.

Designar a Sr. Pedro J. Payeras Capó, membre de la Taula negociadora i de la Comissió Paritària d'Interpretació i Mediació perquè realitzi els tràmits oportuns per a instar la inscripció i següent publicació en el BOIB del citat calendari corresponent a l'exercici 2.023.

I per deixar-ne constància als efectes oportuns signen la present acta en prova de conformitat els reunits en el lloc i data a dalt indicats.

Documents adjunts