Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 118023
Resolució de la presidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials, relativa a la rectificació de l’error material detectat a la Resolució de la presidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials, de 13 d’abril de 2022 (SEGRA 511328), publicada al BOIB núm. 53, de 21 d’abril de 2022, per la qual s’aproven les bases específiques i es convoca un concurs per a constituir una borsa extraordinària única de Tècnic/a superior en Economia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

​Antecedents

1. En data 13 d'abril de 2022, la presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials va resoldre aprovar les bases específiques i convocar un concurs per a constituir una borsa extraordinària única de la especialitat Tècnic/a superior en Economia que va ser publicada al BOIB núm 53 en data 21 d'abril de 2022.

2. S'ha observat una errada material dins la Base 7. VALORACIÓ I ACREDITACIÓ DE MÈRITS, de les bases especifiques de la borsa de referència, atès que d'acord amb les bases generals que han de regir els processos selectius per a la cobertura de personal funcionari interí o personal laboral temporal, publicades al BOIB núm. 68, de 25 de maig de 2021, el termini que les persones aspirants disposen per al·legar les rectificacions que considerin pertinents és de cinc dies i no de deu. Tot això d'acord amb els criteris de celeritat i eficiència que conforme a la normativa han de regir els processos selectius de personal funcionari interí o personal laboral temporal.

Fonaments de dret

I. A l'article 109.2 de la Llei 39/2015, reguladora del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, es disposa que les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

II. La presidència de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials és l'òrgan competent per a la signatura d'aquest document, d'acord amb el que disposa l'article 7.2.13 dels Estatuts de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, aprovats pel Ple del Consell de Mallorca de dia 11 d'abril de 2019 (BOIB núm. 67, de 18-05-2019).

RESOLUCIÓ

Primer.- Rectificar l'error material detectat a la resolució de la presidenta de data 13 d'abril de 2022 (SEGRA 511328) , publicada al BOIB núm. 53, de 21 d'abril de 2022, en el sentit següent:

a la Base 7. VALORACIÓ I ACREDITACIÓ DE MÈRITS, al paràgref final on diu:

«Les persones aspirants disposaran d'un termini de deu dies hàbils, a partir de l'endemà de la publicació de la llista provisional...» ha de dir:

«Les persones aspirants disposaran d'un termini de cinc dies hàbils, a partir de l'endemà de la publicació de la llista provisional...» d'acord amb les bases generals.

Segon. - Publicar aquesta Resolució al tauler d'anuncis electrònic de l'IMAS i al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

Aquesta resolució no posa fi a la via administrativa i contra ella es pot interposar, d'acord amb l'article 28.1 dels Estatuts de l'IMAS aprovats per Acord del Ple del Consell de Mallorca d'11 d'abril de 2019 (BOIB núm. 67, de 18 de maig de 2019), recurs d'alçada davant el Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, dins el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent al de la publicació de la present resolució.

Contra la desestimació expressa del recurs d'alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent al de la notificació de la desestimació de l'esmentat recurs.

Contra la desestimació per silenci del recurs d'alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en qualsevol moment a partir del dia següent a la desestimació presumpta (tres mesos des de la interposició del recurs sense que s'hagi notificat la resolució). No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa, i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica d'aquest document: (13 de febrer de 2023

La consellera executiva de Drets Socials i presidenta de l'IMAS Sofia Alonso Bigler

La secretària delegada de Institut Mallorquí d'Afers Socials Maria Elena Tur Figueruelo)