Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL DE GOVERN

Núm. 117704
Acord del Consell de Govern de 13 de febrer de 2023 pel qual s’autoritza el projecte de la inversió declarada d’interès autonòmic per a la construcció d’un nou Centre d’Educació Infantil i Primària (CEIP) a Palma (La Femu), a la parcel·la cadastral 0522676DD7802D0001II

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant un acord del Consell de Govern de 24 d'octubre de 2022, publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 138 de dia 25 d'octubre de 2022, es declaren com a inversió d'interès autonòmic les obres de construcció del nou Centre d'Educació Infantil i Primària (CEIP) a Palma (La Femu).

D'acord amb el que disposa l'article 8.4 del Decret llei 1/2018, de 19 de gener, de mesures urgents per a la millora i/o l'ampliació de la xarxa d'equipaments públics d'usos educatius, sanitaris o socials de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, correspon al Consell de Govern l'autorització del projecte de construcció de l'equipament, amb el tràmit previ d'informació pública de 15 dies naturals i l'informe favorable de l'ajuntament on s'ubica l'equipament, que s'ha d'emetre en el mateix termini. Transcorregut aquest termini sense que l'òrgan municipal competent notifiqui una resolució en contra, l'informe s'entendrà favorable.

D'acord amb el que disposa l'article 8.4 del Decret llei 1/2018, en data 23 de desembre de 2022 es va trametre el projecte executiu mitjançant registre digital a l'Ajuntament de Palma perquè aquest organisme emetés l'informe corresponent.

Així mateix, i d'acord amb el que disposa l'article 8.4 ja esmentat, en data 12 de novembre de 2022 es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la Resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres de la Conselleria d'Educació i Formació Professional per la qual s'aprova dur a terme el tràmit d'informació pública del projecte d'execució de la construcció d'un nou Centre d'Educació Infantil i Primària de tres línies (CEIP 9+18) a Palma-La Femu.

Finalitzat el termini d'informació pública, no s'ha presentat cap al·legació al projecte d'execució de la construcció d'un nou Centre d'Educació Infantil i Primària a Palma-La Femu a la Conselleria d'Educació i Formació Professional.

En data 29 de novembre de 2022, el Departament d'Obres i Qualitat de l'Edificació de l'Ajuntament de Palma va emetre un informe amb relació al projecte executiu. L'informe reflecteix unes observacions que s'han d'incloure al projecte executiu. L'IBISEC ha esmenat una sèrie de documents per donar resposta a les qüestions plantejades a l'informe municipal.

Per tot això, atesos l'informe de l'Ajuntament de Palma i esmenades les observacions incloses a aquest informe, i d'acord amb el que disposa l'article 8.4 del Decret llei 1/2018, el Consell de Govern, a proposta del conseller d'Educació i Formació Professional, en la sessió de 13 de febrer de 2023, adoptà, entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Autoritzar el projecte de la inversió declarada d'interès autonòmic per a la construcció d'un nou Centre d'Educació Infantil i Primària (CEIP) a Palma (La Femu) situat en el solar amb referència cadastral 0522676DD7802D0001II.

Segon. Notificar aquest Acord a l'Ajuntament de Palma.

Tercer. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Maó, 13 de febrer de 2023

La secretària del Consell de Govern Mercedes Garrido Rodríguez