Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

SINDICATURA DE COMPTES

Núm. 117233
Resolució del síndic major per la qual es modifica la composició del Tribunal Qualificador del procés excepcional d’estabilització de l’ocupació pública de llarga durada, per concurs extraordinari de mèrits, per cobrir dues places d’auditor del personal funcionari de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En el BOIB núm. 10, de 21 de gener de 2023, es va publicar la Resolució del síndic major de 18 de gener de 2023 per la qual es nomena el Tribunal Qualificador del procés excepcional d'estabilització de l'ocupació pública de llarga durada, per concurs extraordinari de mèrits, per cobrir dues places d'auditor del personal funcionari de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears.

2. Es va detectar un error en la composició del Tribunal, per la qual cosa es fa necessari corregir-lo per poder continuar la tramitació del procés.

Per tot això, 

RESOLC

1. Modificar la composició del Tribunal Qualificador del procés excepcional d'estabilització de l'ocupació pública de llarga durada, per concurs extraordinari de mèrits, per cobrir dues places d'auditor del personal funcionari de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears, el qual formaran els membres següents:

Presidenta:

Titular: Isabel Marta Monjo Bordoy

Suplent: María Antonia Andreu Servera

Vocal:

Titular: Maria Marqués Caldentey

Suplent: Miquel Perelló Julià

Secretària:

Titular: Maria del Carme Bennàssar Ferragut

Suplent: Juana María Juan Ribas

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el portal web de la Sindicatura de Comptes

(<www.sindicaturaib.org>).

 

A la data de la signatura electrònica  (14 de febrer de 2023)

El síndic major Joan Rosselló Villalonga