Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 116080
Decret de Batlia, de data 10 de febrer de 2023, de modificació de la composició de les Comissions de Selecció de les places pertanyents al Grup C, de les proves selectives corresponents al procés d'estabilització de l'ocupació temporal 2022 de l'Ajuntament de Calvià

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

DECRET DE BATLIA

Fets

1. En data 22 de novembre de 2022, es va publicar en el BOIB número 152, la Resolució del Tinent d'Alcalde Delegat de Serveis Generals i Infraestructures, mitjançant la qual s'aproven les bases que regiran les convocatòries corresponents al procés d'estabilització de l'ocupació temporal de 2022 de l'Ajuntament de Calvià.

2. En la novena base "Composició dels òrgans de selecció" es va nomenar la Sra. Begoña Guaita Mas i al Sr. Lorenzo Calafell Salom, com a membres de la Comissió de Selecció de les places pertanyents al grup C, com a vocal 2 i vocal 2 suplent, respectivament.

3. En data 25 de gener de 2023 la Sra. Begoña Guaita va presentar davant aquest ajuntament, un escrit on va sol·licitar l'abstenció d'aquest òrgan de selecció, ja que la Sra. Belen Guaita, amb la qual manté una relació familiar directa de segon grau de consanguinitat s'ha presentat al procés selectiu que haurà de resoldre la comissió de selecció de la qual la Sr. Begoña forma part, tot això sobre la base del que es disposa en l'article 23.2 b) de la llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic.

4. El 3 de febrer de 2023 el Sr. Lorenzo Calafell Salom va presentar igualment, davant aquest ajuntament, un escrit on va sol·licitar l'abstenció d'aquest òrgan de selecció, ja que la seva actual esposa s'ha presentat al procés selectiu que haurà de resoldre la comissió de selecció de la qual ell és membre, tot això sobre la base del que es disposa en l'article 23.2 b) de la llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic.

I tenint en compte que correspon a aquesta Tinença d'Alcaldia el nomenament dels membres dels tribunals o comissions de selecció dels processos selectius d'aquest ajuntament, és necessari que el citat òrgan aprovi aquest decret a fi que les modificacions i rectificacions siguin vàlides.

Fonaments de dret

- Article 23.2 b) de la llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic.

Aquesta Tinença d'Alcaldia, en virtut de la facultat que li confereix l'article 21.1.h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril de les Bases de Règim Local, dicta la següent

Resolució

Primer.- Acceptar les abstencions de la Sra. Guaita i el Sr. Calafell en base la justificació jurídica esgrimida per tots dos.

Segon.- Nomenar a les funcionàries de carrera d'aquesta corporació a Sra. Ana María Arija Martín, com a vocal 2 de la comissió del grup C en lloc de la Sra. Begoña Guaita Mas, i a la Sra. Catalina Martorell Mulet, com a substituta del vocal 2 en lloc del del Sr. Lorenzo Calafell Salom.

Tercera i final.- Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

(Signat electrònicament: 10 de febrer de 2023)

El tinent d'Alcalde delegat de Serveis Generals i Infraestructures (Delegació per Resolució d'Alcaldia de 17/06/2019) Joan Recasens Oliver