Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSORCI DE TRANSPORTS DE MALLORCA

Núm. 114930
Resolució del conseller de Mobilitat i Habitatge sobre el nomenament dels membres dels tribunals del procés excepcional d’estabilització per concurs extraordinari de mèrits, per cobrir les places de personal laboral del Consorci de Transports de Mallorca, d’acord amb l’oferta pública d’estabilització aprovada pel Consell d’Administració de 19 de maig de 2022 i prevista en la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l’ocupació pública

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant l'Acord del Consell d'Administració del Consorci de Transports de Mallorca (en endavant CTM) de 19 de maig de 2022 es va aprovar l'oferta pública d'ocupació d'estabilització corresponent al personal laboral del CTM, en el marc de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública (BOIB núm. 66, de 21 de maig).

2. Mitjançant l'Acord del Consell d'Administració del CTM de 22 de desembre de 2022 es va aprovar la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral del CTM (BOIB núm. 168, de 27 de desembre).

D'acord amb la base 19.2 de l'Annex 2 d'aquesta convocatòria sobre nomenament dels membres dels tribunals, el conseller de Mobilitat i Habitatge ha de nomenar els tribunals encarregats de la selecció, els quals tenen la consideració d'òrgans dependents de la seva autoritat; i el nomenament s'ha de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la web del CTM un cop finalitzat el període de presentació d'instàncies.

Encara més, d'acord amb la base 19.1.2 sobre la composició dels òrgans de selecció els tribunals han d'estar constituïts, com a mínim, per tres membres titulars, amb el mateix nombre de suplents. S'ha de constituir un tribunal per cada grup dels previstos en l'article 15 del Conveni col·lectiu.

Tots els membres dels tribunals han posseir una titulació acadèmica d'igual o de superior nivell que l'exigit als aspirants per a l'ingrés.

Així mateix, la base 19.1.3 estableix que la determinació de la composició dels tribunals s'ha de dur a terme d'acord amb les normes següents:

  1. El president serà designat lliurement pel conseller de Mobilitat i Habitatge
  2. Els vocals han de ser nomenats per sorteig entre el personal laboral en situació de servei actiu a l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears que pertanyin al grup de què es tracti.
  3. La secretaria correspondrà a la persona designada per votació del tribunal entre les persones designades com a vocals.

La composició dels òrgans de selecció s'ha d'ajustar, llevat de raons fonamentades i objectives, degudament motivades, al criteri de paritat entre homes i dones, amb capacitació, competència i preparació adequades. S'entén per representació equilibrada la presència de dones i homes de manera que cap sexe no superi el 60% del conjunt de persones  a què es refereix ni sigui inferior al 40%.

3. En data 9 de febrer de 2023 s'ha dut a terme el sorteig dels vocals.

Per tot això, i fent ús de les competències que m'atorga l'article 11 j) de la Llei 3/2003, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Designar el Tribunal Qualificador del procés selectiu del personal laboral del CTM del grup A:

Presidència:

  • Titular: París Pérez de Lema, Mª Fuensanta
  • Suplent: Bouazza Ariño, Farah

Vocals:

- Primer/a

  • Titular: Martínez-Hueso Ferrer, Mª Teresa
  • Suplent: Serra Ramis, Miquel

- Segon/a

  • Titular: Carreras Gacías, Josep
  • Suplent: Uriarte Eceiza, Nerea

2. Designar el Tribunal Qualificador del procés selectiu del personal laboral del CTM del grup B:

Presidència

  • Titular: Bouazza Ariño, Farah
  • Suplent: París Pérez de Lema, Mª Fuensanta

Vocals:

- Primer/a

  • Titular: Obrador Aguilar, María Ester
  • Suplent: Eugenio Albertí, Daniel

- Segon/a

  • Titular: Riera Texier, Bartolomé
  •  Suplent: Alcolecha Fuente, Inmaculada

3. Informar les persones nomenades de l'obligació d'abstenir-se d'intervenir en el procés selectiu si hi concorr alguna de les circumstàncies que preveu l'article 23 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, i el punt 19.1.4. de les bases específiques de la present convocatòria.

4. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la web del Consorci de Transports de Mallorca.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller de Mobilitat i Habitatge en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà d'haver-se publicat, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 13 de febrer de 2023)

El conseller de Mobilitat i Habitatge Josep Marí i Ribas