Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALGAIDA

Núm. 107972
Traspàs dels drets perpetus d’enterrament dels nínxols 3 i 4 la Sepultura 128 – Zona 2 del Cementiri Municipal d’Algaida

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Batlia Presidència, en data 8 de febrer, atesa la sol·licitud presentada pel Sr. Bartolome Roig Fullana, de traspàs dels drets perpetus d'enterrament dels nínxols 3 i 4 la Sepultura 128 – Zona 2 del Cementiri Municipal d'Algaida , ha dictat la Providència següent:

HE RESOLT:

1.- Admetre a tràmit l'inici del procediment de traspàs dels drets perpetus d'enterrament dels nínxols 3 i 4 la Sepultura 128 – Zona 2 del Cementiri Municipal d'Algaida, a favor del Sr. Bartolome Roig Fullana, com a únic hereu de la seva mare Coloma Fullana Munar i titular dels mencionats drets d'enterrament, d'acord a l'escriptura d'acceptació i adjudicació d'herència de i amb protocol núm.1309 i de data 11 d'abril de 2018, i al títol de propietat de data 23 de novembre de 1989.

2.- Publicar al BOIB la present resolució perquè en el termini de 10 dies naturals comptats a partir de la seva publicació, es puguin presentar les al·legacions o reclamacions pertinents.”

La qual cosa es fa pública per general coneixement i als efectes oportuns.

 

Algaida, 8 de febrer de 2023

La batlessa Maria Antònia Mulet Vich