Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT ANTONI DE PORTMANY

Núm. 106774
Modificació de la relació de llocs de treball - Estimació del recurs de reposició Lloc Nº. 329 Responsable Oficina Tècnica Urbanisme I Activitats

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Amb aquest anunci es fa públic, d'acord amb el que disposa l'article 127 del Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de les disposicions legals vigents en matèria de règim local, que el Ple de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, a la sessió plenària celebrada el 26 de gener de 2023, va adoptar, entre d'altres, el següent acord:

RESOLUCIÓ

PRIMER. ESTIMAR el recurs de reposició interposat pel Sr. JUAN JOSÉ MARTÍNEZ LÓPEZ, amb DNI ***2135**, en representació del COL·LEGI D'ENGINYERS DE CAMINS, CANALS I PORTS, modificant així el lloc de treball de la Relació de Llocs de Treball núm. 329 Responsable Oficina Tècnica Urbanisme i Activitats, incloent-hi com a requisit, a més del grau en Arquitectura + Màster habilitant, la titulació acadèmica de Grau en Enginyeria Civil + Màster habilitant, cosa que no afecta la valoració del lloc.

SEGON. Publicar el corresponent anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balears a l'efecte de públic coneixement. Així mateix, es publicarà al Portal de Transparència de la Corporació.

TERCER. Remetre aquest acord a l'Administració General de l'Estat i a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears dins el termini de trenta dies.

QUART. NOTIFICAR aquest acord a la persona interessada a l'expedient administratiu als efectes oportuns i amb els recursos pertinents.

Contra aquesta Resolució, en aplicació de l'article 123 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, s'hi pot interposar el recurs contenciós administratiu davant el jutjat contenciós administratiu de Palma, en el termini de dos mesos comptadors des del sendemà de la recepció d'aquesta notificació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Tot això sense perjudici que es pugui interposar qualsevol altre recurs que hom trobi més convenient al seu dret.

 

Sant Antoni de Portmany, (signat electrònicament: 13 de febrer de 2023)

L'alcalde Marcos Serra Colomar

Documents adjunts