Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 92506
Extracte de la resolució del dia 1 de febrer de 2023 de la Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Eivissa, per la que es convoquen els Premis de la Rua de Carnaval de l’Ajuntament d’Eivissa per a l'any 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el previst als articles 17.3b i 20.8a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria  text íntegre de les quals es pots consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions

(https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/673935)

Primer.  Beneficiaris

Poden ser persones beneficiàries d'aquests premis les persones físiques i/o jurídiques, públiques o privades, ja siguin entitats, grups associatius o organismes legalment constituïts amb anterioritat a la finalització del termini de presentació d'instàncies, que participin aquesta convocatòria i que compleixin els requisits establerts en les Bases específiques reguladores per als premis de la Rua de Carnaval de l'Ajuntament d'Eivissa, en aquesta convocatòria i en la normativa específica d'aplicació.

Segon. Objecte

1. L'objecte d'aquesta resolució és aprovar la convocatòria pública de premis de la Rua de Carnaval de l'Ajuntament d'Eivissa per a l'any 2023.

2. L'itinerari de la Rua serà el següent: av. de Espanya, av. de Bartomeu de Rosselló, av. d'Isidor Macabich, av. de Ignaci Wallis (finalitza davant del poliesportiu Es Pratet).

La concentració tindrà lloc a l'av. de Sant Josep a les 10 h. Es recomana que per a establir l'ordre de sortida de la rua, tots els grups inscrits siguin puntuals i que arribin per la ronda de Can Cifre. S'han d'anar col·locant, segons arribin a l'av. de Sant Josep, uns darrere d'uns altres, sense deixar espais entre comparses. El primer a arribar es col·locarà davant de l'establiment Mc Donalds. Encapçalarà la desfilada la comparsa del Ajuntament d'Eivissa i a continuació guarderies i col·legis. La sortida serà a les 11.30 h,diumenge 19 de febrer 2023.

Tercer. Bases reguladores.

Les bases especifiques reguladores per als Premis de la Rua de Carnaval de l'Ajuntament d'Eivissa estan publicades en el BOIB núm. 14 de data 27 de gener de 2022, a la pàgina web municipal (http://www.eivissa.es) i a la seu electrònica (https://eivissa.sedelectronica.es).

Quart. Import.

1. L'import econòmic màxim d'aquesta convocatòria és de 12.000 €. Els premis es concedeixen amb càrrec de l'aplicació 33800 48000 del pressupost de l'Ajuntament d'Eivissa per a l'exercici 2023.

2. En aquesta convocatòria s'atorgaran un màxim de 17 premis, a les modalitats següents, amb les quanties totals màximes que s'indiquen a continuació:

COMPARSES D'ÀMBIT ESCOLAR (Col·legis, escoles, instituts, APIMA i altres).

 

Primer premi 1.200 €

Segon premi 750 €

Tercer premi 400 €

 

COMPARSES D'ÀMBIT SOCIAL(Associacions de veïns i associacions sense ànim de lucre).

 

Primer premi 1.200 €

Segon premi 750 €

Tercer premi 400 €

 

ACADÈMIES DE BALL

 

Primer premi 1.200 €

Segon premi 750 €

Tercer premi 400 €

 

COMPARSES EN GENERAL

 

Primer premi 1.200 €

Segon premi 750 €

Tercer premi 400 €

 

INDIVIDUAL O PARELLA

 

Premi 200 €

 

PREMIS ESPECIALS

 

Premi a la major participació 600 €

Premi a la millor direcció artística i musical 600 €

Premi a la millor carrossa 600 €

Premi a la cura del medi ambient 600 €

Cinquè.- Termini de presentació de sol·licituds.

El termini de presentació serà des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució de convocatòria a la BDNS, en el BOIB i en el tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament d'Eivissa fins al dia 12 de febrer de 2023.

 

 Eivissa, (signat electrònicament: 3 de febrer de 2023)

 El regidor delegat Ricardo Cliville Vila