Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 92071
Informació pública de l’estudi de viabilitat del contracte del servei públic de transport col·lectiu de viatgers de l’illa de Formentera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa constar que el Ple del Consell Insular de Formentera, en la sessió de 20 de desembre de 2022, a propòsit de l'assumpte

3.1.5.- PRP2022/850. APROVACIÓ DE L'ESTUDI DE VIABILITAT DEL CONTRACTE DEL SERVEI PÚBLIC DE TRANSPORT COL·LECTIU DE VIATGERS DE L'ILLA DE FORMENTERA.

Ha adoptat el següent

ACORD

Primer.- Aprovar inicialment l'Estudi de viabilitat econòmica-financera del contracte de servei públic de transport col·lectiu de viatgers de l'illa de Formentera, amb el text que es transcriu com a annex.

Segon.- Publicar edicte relatiu a l'acord al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), al tauler d'anuncis i a la pàgina web del Consell Insular de Formentera, per tal que la ciutadania i les persones legítimament interessades puguin examinar l'expedient i formular reclamacions durant el termini d'un mes a partir de la publicació de l'edicte al BOIB.

Tercer.- Considerar que el Ple de haurà d'adoptar, en el seu moment, l'acord d'aprovació definitiva tot resolent les reclamacions que s'hi formulin.

En conseqüència,

1.- La ciutadania i les persones legítimament interessades podran examinar l'expedient i formular reclamacions durant el termini d'un mes a partir de la publicació de l'edicte present al BOIB. El document es troba al següent enllaç:

https://www.consellinsulardeformentera.cat/images/stories/tauler_danuncis/mobilitat/2023/Estudi_econòmic_TP_Formentera_novembre_2022_Català.pdf

2.- Així mateix, també es publicarà al tauler d'anuncis i a la pàgina web del Consell Insular de Formentera edicte relatiu a l'acord d'aprovació de l'estudi, als efectes de publicitat general.

3.- Finalment, hom considera que el Ple de haurà d'adoptar, en el seu moment, l'acord d'aprovació definitiva tot resolent les reclamacions que s'hi formulin per les persones interessades.

La qual cosa es publica per a general coneixement.

 

Formentera, a la data de la signatura electrònica (1 de febrer de 2023)

La presidenta del Consell Insular Ana Juan Torres