Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 90778
Informació pública del Consell Insular d’Eivissa relativa al projecte de Renovació de la climatització a les zones de saló-cafeteria i centre de dia de l’Hospital Residència Assistida Cas Serres, ubicat al municipi d’Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per acord del Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa de data 30 de gener de 2023, s'ha aprovat inicialment el següent projecte:

Projecte de Renovació de la climatització a les zones de saló-cafeteria i centre de dia de l'Hospital Residència Assistida Cas Serres, ubicat al municipi d'Eivissa, redactat pel Sr. Antonio Prats Costa, enginyer tècnic industrial, col·legiat 775, amb un pressupost sense IVA de 159.800,13 € (cent cinquanta-nou mil vuit-cents euros amb tretze cèntims), al qual correspon la quantitat de 33.558,03 € en concepte d'IVA (trenta-tres mil cinc-cents cinquanta-vuit  euros amb tres cèntims) amb un import total de 193.358,16 € (cent noranta-tres mil tres-cents cinquanta-vuit euros amb setze cèntims), IVA inclòs.

L'esmentat projecte romandrà en exposició pública als Serveis Tècnics del Departament de Presidència i Gestió Ambiental d'aquest Consell Insular (av. d'Espanya, núm. 49, ciutat d'Eivissa) per un termini de 20 dies, de conformitat amb l'article 93 del Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, que aprova el text refós de les disposicions legals en matèria de règim local, i amb l'art. 83.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques (LPAC).

Transcorregut l'esmentat termini sense que s'hi hagin presentat al·legacions ni reclamacions, s'entendrà aprovat definitivament el projecte.

 

Eivissa, 1 de febrer 2023

La cap de servei de Presidència Concepción Rebollo Laserna