Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 85653
Extracte de la convocatòria pública de projectes i intervencions ciutadanes per al foment de la participació ciutadana. Premis Rosa Bueno 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS: 672086

"De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.by 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet es pot consultar a la base de dades nacional de subvencions:

  • (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index)

Primer. Beneficiaris:

Personas físicas, col·lectius i associacions sense ànim de lucre, que desenvolupin la seva tasca a Palma

Segon. Objecte.

Posar en valor, donant-hi suport, els projectes realitzats al municipi de Palma per col·lectius i entitats ciutadanes no lucratives que impulsin la participació, el compromís i l'organització ciutadana en la recerca de solucions alternatives a problemes concrets del territori en el qual intervenen.

Els projectes i les trajectòries personals (categories A i B, respectivament) s'han de circumscriure al municipi de Palma, ja sigui a un o més barris, una extensió concreta o tot el municipi.

Tercer. Bases reguladores.

Ordenança municipal de subvencions, aprovada pel ple de l'Ajuntament en sessió de data 26 de febrer de 2015 (publicada al BOIB núm. 35 de 12 de març de 2015)

Quart. Quantia.

L'import máxim que es destina a la convocatoria es de 10.000,00 euros.

Quint. Termini de presentació de solicituds.

El termini de presentació de les sol·licituds és d'un mes, comptador des de l'endemà de la publicació d'aquesta Convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (en endavant, BOIB). En conseqüència, aquest termini conclourà el mateix dia al de la dita publicació en el mes de venciment.

Sisè. Altres dades

S'estableixen dues categories de premis:

- Categoria A: projectes de col·lectius i associacions sense ànim de lucre que desenvolupin la seva tasca al municipi de Palma, dotada amb quatre premis temàtics:

- Subcategoria A.a: Impuls a la participació ciutadana com a eina de transformació social.

- Subcategoria A.b: Impuls a la participació juvenil.

- Subcategoria A.c: Impuls a la participació des dels sectors socials vulnerables o en risc d'exclusió social.

- Subcategoria A.d: Impuls a la igualtat de gènere des del teixit associatiu.

- Categoria B: Trajectòria personal, al municipi de Palma, en matèria de participació ciutadana i reforç del teixit associatiu desenvolupada en el marc de col·lectius i entitats.

Cada projecte guanyador de les subcategories A.a, A.b, A.c i A.d, de la categoria A rebrà una placa acreditativa de la concessió del premi i una quantitat econòmica de 2.500 euros.

La persona guanyadora de la categoria B rebrà un obsequi o una placa acreditativa de la concessió del premi.

 

(Signat electrònicament: 27 de gener de 2023

El cap del Departament de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial P.d. decret núm. 3000, de 26/02/14 (BOIB núm. 30, de 04/03/2014) Alberto Gomez Marti)