Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 76176
Actualització del projecte de serveis del transport regular de viatgers per carretera a l’illa de Formentera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa constar que el Ple del Consell Insular de Formentera, en la sessió de 20 de desembre de 2022, a propòsit de l'assumpte

3.1.4.- PRP2022/848. ACTUALITZACIÓ DEL PROJECTE DE SERVEIS DE TRANSPORT REGULAR I D'US GENERAL DE VIATGERS PER CARRETERA A L'ILLA DE FORMENTERA.

Ha adoptat el següent

ACORD

Primer.- Aprovar l'Actualització del Projecte de serveis de transport regular i d'ús general de viatgers per carretera de l'illa de Formentera, amb el text que es transcriu com a ANNEX.

Segon.- Publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), al tauler d'anuncis i a la pàgina web del Consell Insular de Formentera edicte relatiu a l'acord d'aprovació de l'Actualització del Projecte.

Tercer.- Comunicar l'acord d'aprovació de l'Actualització del Projecte al Consell Insular d'Eivissa, a la Federació d´Empreses Balears de Transports (FEBT), a l'Associació de taxistes de Formentera, a les empreses de transport discrecional en autobús de l'illa de Formentera i a les associacions veïnals i de defensa de les persones consumidores i usuàries establertes a Formentera i inscrites en el Registre d'Entitats Ciutadanes les finalitats de les quals guardin relació directa amb aquest.

En conseqüència,

a) El document es troba al següent enllaç:

  • https://www.consellinsulardeformentera.cat/images/stories/tauler_danuncis/mobilitat/2021/Projecte_TP_Formentera_novembre_2022_catal%C3%A0.pdf

b) Així mateix també es publicarà al tauler d'anuncis i a la pàgina web del Consell Insular de Formentera, edicte relatiu a l'acord d'actualització del projecte present, als efectes de publicitat general.

c) Hom comunicarà l'acord d'aprovació inicial al Consell Insular d'Eivissa, a la Federació d´Empreses Balears de Transports (FEBT), a l'Associació de taxistes de Formentera, a les empreses de transport discrecional en autobús de l'illa de Formentera i a les associacions veïnals i de defensa de les persones consumidores i usuàries establertes a Formentera i inscrites en el Registre d'Entitats Ciutadanes les finalitats de les quals guardin relació directa amb aquest.

La qual cosa es publica per a general coneixement.

 

Formentera, a la data de la signatura electrònica: 25 de gener de 2023

La presidenta del Consell Insular Ana Juan Torres