Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

UNIVERSITAT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 75944
Correcció d’errors de la Resolució del dia 30 de novembre de 2022 de la Universitat de les Illes Balears per la qual es convoquen proves selectives d’accés, pel torn lliure, per a l’ingrés a diferents cossos, escales i especialitats de personal d’administració i serveis d’aquesta universitat

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Advertits de l'error comès a la Resolució del dia 30 de novembre de 2022 de la Universitat de les Illes Balears per la qual es convoquen proves selectives d'accés, pel torn lliure, per a l'ingrés a diferents cossos, escales i especialitats de personal d'administració i serveis d'aquesta universitat i de conformitat amb les previsions de l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, segons el qual les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes, tot seguit s'indica la rectificació oportuna:

Escala de tècnics superiors de la UIB, subgrup A1:

On diu:

3. Tercer exercici: prova voluntària. Consistirà en la traducció al castellà o al català, sense diccionari, d'un text que facilitarà el tribunal escrit en francès o alemany.

Ha de dir:

3. Tercer exercici: prova voluntària. Consistirà en la traducció al castellà o al català, sense diccionari, d'un text que facilitarà el tribunal escrit en anglès, francès o alemany.

On diu:

Tema 18. Acord normatiu 12741/2018, de 10 de maig, pel qual es modifica l'Acord normatiu 10959/2014, de 18 de març, pel qual s'aprova el Reglament acadèmic de la Universitat.

Tema 19. Reial Decret 1393/2007, de 29 d'octubre, pel qual s'estableix l'ordenació dels ensenyaments universitaris oficials, i modificacions posteriors. Disposicions generals. Estructura dels ensenyaments oficials: grau, màster i doctorat. Efectes dels títols universitaris oficials corresponents a l'ordenació anterior

Ha de dir:

Tema 18. Acord normatiu 13865/2021, de 23 de febrer, pel qual es modifica l'Acord normatiu 13463/2020, de 20 de febrer, pel qual s'aprova el Reglament acadèmic de la Universitat.

Tema 19. Reial Decret 822/2021, de 28 de setembre, pel qual s'estableix la organització dels ensenyaments universitaris i del procediment d'assegurament de la seva qualitat. Disposicions generals. Organització dels ensenyaments universitaris. Organització bàsica dels ensenyaments universitaris oficials de grau, de màster i de doctorat. Procediments d'assegurament de la qualitat dels ensenyaments universitaris oficials.

Escala de tècnics especialistes de la UIB, subgrup C1:

On diu:

Tema 14. Acord normatiu 12741/2018, de 10 de maig, pel qual es modifica l'Acord normatiu 10959/2014, de 18 de març, pel qual s'aprova el Reglament acadèmic de la Universitat.

Ha de dir:

Tema 14. Acord normatiu 13865/2021, de 23 de febrer, pel qual es modifica l'Acord normatiu 13463/2020, de 20 de febrer, pel qual s'aprova el Reglament acadèmic de la Universitat.

Temari específic

Escala de tècnics especialistes de la UIB, subgrup C1 (perfil de comunicació, promoció i imatge)

On diu:

Tema 16. L'estructura i les funcions del Servei de Comunicació, Promoció i Imatge de la UIB.

Tema 17. El Manual d'identitat corporativa de la UIB: l'escut, l'emblema, la tipografia, els colors, les identificacions d'unitats i la coexistència amb altres entitats.

Tema 18. Criteris d'ús i aplicacions d'identitat corporativa de la UIB.

Tema 19. Guia d'estil gràfic per a l'edició de documents de la UIB.

Tema 20. Estratègia transmèdia. La comunicació visual de la UIB.

Tema 21. La comunicació interna a les universitats. Aplicació a la UIB: objectius, funcions i canals.

Tema 22. La gestió de continguts del web de la UIB: InfoGlue. Eina de continguts.

Tema 23. La imatge digital: profunditat de color, modes de color i formats d'arxiu fotogràfic.

Tema 24. Càmera fotogràfica digital: elements i funcions bàsiques.

Tema 25. Profunditat de camp a la fotografia: definició i elements que hi influeixen. Enfocament selectiu.

Tema 26. Llei de reciprocitat fotogràfica: relació de l'obertura de diafragma, la velocitat d'obturació i la sensibilitat ISO.

Tema 27. Regles i principis bàsics de la composició fotogràfica. Tipus i variacions de plans fotogràfics.

Tema 28. L'entorn dels mitjans socials (social media): naixement, desenvolupament i característiques de Facebook, YouTube, Instagram i Twitter.

Tema 29. Continguts audiovisuals i gràfics per a les xarxes socials.

Tema 30. Reputació en línia i monitorització. Posicionament digital i mètriques a l'entorn dels mitjans socials.

Tema 31. Xarxes socials a la UIB: guia d'ús de xarxes socials a la Universitat de les Illes Balears.

Tema 32. Fonaments tècnics i artístics del procés de gravació. Narrativa audiovisual. Composició de la imatge i tipus de plans.

Tema 33. Tipus de videocàmeres. Capturadors de vídeo i gravadores portàtils.

Tema 34. El vídeo digital. Principals formats. Contenidors, còdecs i aplicacions.

Tema 35. Edició de vídeo digital. Procés de creació de projectes. Línia de temps: textos, transicions i efectes. Composició bàsica.

Tema 36. Àudio. Fonaments del procés i enregistrament d'àudio. Tipus de micròfons. Tractament bàsic del so.

Tema 37. Masterització, exportació i arxivament de vídeo i àudio. Catalogació i emmagatzematge. Sistemes de transferència d'arxius.

Tema 38. Il·luminació. Equips d'il·luminació i escenotècnia. Esquemes i tècniques d'il·luminació.

Tema 39. Planificació de la realització audiovisual. Tipus de guions. Posada en escena. Recursos de producció i pla de gravació.

Tema 40. Tractament de les imatges en el vídeo digital. Programari específic. Etalonatge digital. Correcció i retoc de les imatges.

Ha de dir:

Tema 16. El Manual d'identitat institucional de la UIB: l'escut, l'emblema, la tipografia, els colors, les identificacions d'unitats i la coexistència amb altres entitats.

Tema 17. Criteris d'ús i aplicacions de la identitat corporativa de la UIB.

Tema 18. Guia d'estil gràfic per a l'edició de documents de la UIB.

Tema 19. Estratègia transmèdia. La comunicació visual de la UIB.

Tema 20. La imatge digital: profunditat de color, modes de color i formats d'arxiu fotogràfic.

Tema 21. Càmera fotogràfica digital: elements i funcions bàsiques.

Tema 22. Profunditat de camp a la fotografia: definició i elements que hi influeixen. Enfocament selectiu.

Tema 23. Llei de reciprocitat fotogràfica: relació de l'obertura de diafragma, la velocitat d'obturació i la sensibilitat ISO.

Tema 24. Regles i principis bàsics de la composició fotogràfica. Tipus i variacions de plans fotogràfics.

Tema 25. Xarxes socials a la UIB: guia d'ús de les xarxes socials a la Universitat de les Illes Balears.

Tema 26. Equipament d'espais amb àudio i vídeo: instal·lació d'equips d'àudio i vídeo professionals, videoprojectors, matrius de connexions audiovisuals, tipus de connectors analògics i digitals.

Tema 27. Realització multicàmera de vídeo professional amb el programari Vmix: principis i utilització del programari, tipus de senyal d'àudio i de vídeo, realització remota a distància i local.

Tema 28. Transmissió de vídeo en línia: protocols i servidors

Tema 29. La videoconferència. Configuració d'un sistema de videoconferència H323/ SIP. Administració del programari de videoconferència Zoom.

Tema 30. El funcionament de la videoconferència. Formats de transmissió d'àudio, de vídeo i dades. Protocols de comunicacions.

Tema 31. Unitat de control multipunt: principis, funcionament i protocol.

Tema 32. Fonaments tècnics i artístics del procés d'enregistrament. Narrativa audiovisual. Composició de la imatge i tipus de plans.

Tema 33. Tipus de videocàmeres. Capturadors de vídeo i enregistradores portàtils.

Tema 34. El vídeo digital. Formats principals. Contenidors, còdecs i aplicacions.

Tema 35. Edició de vídeo digital. Procés de creació de projectes. Línia de temps: textos, transicions i efectes. Composició bàsica.

Tema 36. Àudio. Fonaments del procés i de l'enregistrament de l'àudio. Tipus de micròfons. Tractament bàsic del so.

Tema 37. Masterització, exportació i arxivament de vídeo i àudio. Catalogació i emmagatzematge. Sistemes de transferència d'arxius.

Tema 38. Il·luminació. Equips d'il·luminació i escenotècnia. Esquemes i tècniques d'il·luminació.

Tema 39. Planificació de la realització audiovisual. Tipus de guions. Posada en escena. Recursos de producció i pla d'enregistrament.

Tema 40. Tractament de les imatges en el vídeo digital. Programari específic. Etalonatge digital. Correcció i retoc de les imatges.

Escala d'auxiliars administratius de la UIB, subgrup C2:

On diu:

Tema 17. Acord normatiu 12741/2018, de 10 de maig, pel qual es modifica l'Acord normatiu 10959/2014, de 18 de març, pel qual s'aprova el Reglament acadèmic de la Universitat.

Tema 18. Reial Decret 1393/2007, de 29 d'octubre, pel qual s'estableix l'ordenació dels ensenyaments universitaris oficials, i modificacions posteriors. Disposicions generals. Estructura dels ensenyaments oficials: grau, màster i doctorat. Efectes dels títols universitaris oficials corresponents a l'ordenació anterior

 

Ha de dir:

Tema 17. Acord normatiu 13865/2021, de 23 de febrer, pel qual es modifica l'Acord normatiu 13463/2020, de 20 de febrer, pel qual s'aprova el Reglament acadèmic de la Universitat.

Tema 18. Reial Decret 822/2021, de 28 de setembre, pel qual s'estableix la organització dels ensenyaments universitaris i del procediment d'assegurament de la seva qualitat. Disposicions generals. Organització dels ensenyaments universitaris. Organització bàsica dels ensenyaments universitaris oficials de grau, de màster i de doctorat. Procediments d'assegurament de la qualitat dels ensenyaments universitaris oficials.

Escala d'auxiliars de serveis de la UIB, especialitat auxiliars de serveis

On diu:

Tema 15. Tramitació de correspondència i paqueteria interna i externa. Servei de correus i missatgeria externa. Especial referència al programa GANES.

Ha de dir:

Tema 15. La tramitació de correspondència externa. Cartes i paqueteria. Tipus de cartes i paqueteria i les seves característiques segons el servei de Correus. Dimensions i pesos. Valors afegits i serveis addicionals dels enviaments.

Aquesta correcció d'errors no comporta ampliació de terminis de presentació de sol·licituds d'admissió.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica: (27 de gener de 2023)

El rector

Jaume Carot