Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 75602
Correcció d’errades de la Resolució de la consellera d’Afers Socials i Esports de 12 de desembre de 2022 per la qual s’aprova la convocatòria de subvencions destinada a proporcionar i facilitar l’adquisició d’immobilitzat material per a la practica d’esports adaptats en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència - finançat per la Unió Europea - Next Generation EU (BOIB núm. 12, del 26/01/2023)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Detectada una errada en la Resolució de la consellera d'Afers Socials i Esports de 12 de desembre de 2022 per la qual s'aprova la convocatòria de subvencions destinada a proporcionar i facilitar l'adquisició d'immobilitzat material per a la practica d'esports adaptats en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència - finançat per la Unió Europea - Next Generation EU (BOIB núm. 12, del 26/01/2023) i en aplicació de l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, pel qual "les Administracions Públiques podran rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, les errades materials, de fet o aritmètiques existents als seus actes", es procedeix a la seva correcció en el sentit següent:

On diu:

10.2. El termini per presentar les sol·licituds és des de l'endemà de la data de publicació de la convocatòria fins al 31 de gener de 2023. La documentació que els interessats dirigeixen als òrgans de les administracions públiques podran presentar-se en el registre electrònic de l'Administració o organisme al qual es dirigeixin, així com en els restants registres electrònics de qualsevol dels subjectes als quals es refereix l'article 2.1, de la llei 39/2015 d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en les oficines de Correus o en la forma que s'estableixi reglamentàriament.

Si la sol·licitud s'ha presentat mitjançant el registre electrònic, les persones i entitats sol·licitants, en el termini màxim de tres dies d'haver-la presentat, n'han de trametre una còpia a l'adreça de correu electrònic trasllats_ib@esports.caib.es.

Ha de dir:

10.2. El termini per presentar les sol·licituds és des de l'endemà de la data de publicació de la convocatòria fins al 28 de febrer de 2023. La documentació que els interessats dirigeixen als òrgans de les administracions públiques podran presentar-se en el registre electrònic de l'Administració o organisme al qual es dirigeixin, així com en els restants registres electrònics de qualsevol dels subjectes als quals es refereix l'article 2.1, de la llei 39/2015 d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en les oficines de Correus o en la forma que s'estableixi reglamentàriament.

Si la sol·licitud s'ha presentat mitjançant el registre electrònic, les persones i entitats sol·licitants, en el termini màxim de tres dies d'haver-la presentat, n'han de trametre una còpia a l'adreça de correu electrònic trasllats_ib@esports.caib.es.

 

Palma, 26 de gener de 2023

La consellera d'Afers Socials i Esports Fina Santiago Rodríguez