Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 74480
Resolució del director gerent de la Gerència d´Atenció a Urgències 061 per la qual s’adjudican, pel sistema de promoció interna temporal, tres places vacants d’infermera/er d’urgències d’Atenció Primària (A2) per a la Unitat de Transport Pediàtric de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència d'Atenció a Urgències 061

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

  1. El 04 d'octubre de 2022 es va publicar en el BOIB núm. 129, la resolució del director gerent de la Gerència d'Atenció a Urgències 061 del Servei de Salut de les Illes Balears de 30 de setembre de 2022, per la qual es va convocar el procediment per a cobrir, pel sistema de promoció interna temporal, tres places vacants d'infermera/er d'urgències d' Atenció Primària (A2) per a la Unitat de Transport Pediàtric de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència d'Atenció a Urgències 061.

  2. El 05 de desembre de 2022 es va publicar a la intranet i al tauler d'anuncis de la Gerència d'Atenció a Urgències 061, la resolució del director gerent de la Gerència d'Atenció a Urgències 061 del Servei de Salut de les Illes Balears amb el llistat provisional de la llista provisional de persones aspirants admeses i excloses del procediment per a cobrir, pel sistema de promoció interna temporal, tres places vacants d'infermera/er d'urgències d' Atenció Primària (A2) per a la Unitat de Transport Pediàtric de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència d'Atenció a Urgències 061.

  3. El 09 de gener de 2023 es va publicar a la intranet i al tauler d'anuncis de la Gerència d'Atenció a Urgències 061, la resolució del director gerent de la Gerència d'Atenció a Urgències 061 del Servei de Salut de les Illes Balears amb el llistat definitiu de persones aspirants admeses i excloses del procediment per a cobrir, pel sistema de promoció interna temporal, tres places vacants d'infermera/er d'urgències d' Atenció Primària (A2) per a la Unitat de Transport Pediàtric de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència d'Atenció a Urgències 061.

  4. El 10 de gener de 2023 es va publicar a la intranet i al tauler d'anuncis de la Gerència d'Atenció a Urgències 061, la resolució del director gerent de la Gerència d'Atenció a Urgències 061 del Servei de Salut de les Illes Balears amb el llistat provisional de mèrits dels candidats admesos en el procediment per a cobrir, pel sistema de promoció interna temporal, tres places vacants d'infermera/er d'urgències d' Atenció Primària (A2) per a la Unitat de Transport Pediàtric de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència d'Atenció a Urgències 061.

  5. El 26 de gener de 2023 es va publicar a la intranet i al tauler d'anuncis de la Gerència d'Atenció a Urgències 061, la resolució del director gerent de la Gerència d'Atenció a Urgències 061 del Servei de Salut  de les Illes Balears de 25 de gener de 2023 amb el llistat definitiu de mèrits dels candidats admesos amb la puntuació corresponent i els noms de les persones proposades per als nomenaments per a cobrir, pel sistema de promoció interna temporal, tres places vacants d'infermera/er d'urgències d' Atenció Primària (A2) per a la Unitat de Transport Pediàtric de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència d'Atenció a Urgències 061.

Fonaments de dret

  1. L'article 35.1 de la Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l'estatut marc del personal estatutari dels serveis de salut, determina que per necessitats del servei —i en els supòsits i sota els requisits que a l'efecte s'estableixin a cada servei de salut— es pot oferir al personal estatutari fix acomplir temporalment i amb caràcter voluntari les funcions corresponents a places d'una categoria del mateix nivell de titulació o d'un nivell superior, sempre que es tingui el títol corresponent. Aquests procediments han de ser negociats en les meses corresponents.

  2. En el BOIB núm. 31, de 28 de febrer de 2012, es va publicar el Pacte de 24 de febrer de 2012 pel qual es regulen els criteris generals de la promoció interna temporal del personal estatutari del Servei de Salut de les Illes Balears (corregit en el BOIB núm. 36, de 8 de març de 2012). L'objecte principal del Pacte és establir els criteris generals per a la promoció interna temporal i l'ordre de finalització o cessament d'aquest personal.

  3. A aquesta convocatòria li és aplicable l'exempció de coneixements de català que preveu el punt 3 de la disposició transitòria segona de la Llei 4/2016, de 6 d'abril, de mesures de capacitació lingüística per a la recuperació de l'ús del català en l'àmbit de la funció pública, de conformitat amb el que aquella disposa i en l'Informe justificatiu de la Direcció d'Àrea de Professionals i Relacions Laborals del Servei de Salut de les Illes Balears de 18 de maig de 2022, d'aplicació a partir d'1 de juny de 2022 i la vigència del qual és fins al 31 de gener de 2023.

  4. De conformitat amb el punt 9.3) de les bases de la convocatòria, una vegada publicada en  la intranet i el tauler d'anuncis de la Gerència d'Atenció a Urgències 061 una resolució amb la llista definitiva amb els mèrits reconeguts i els noms de les persones proposades per als nomenaments, cal publicar una resolució d'adjudicació definitiva de les places al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

En virtut de  les consideracions anteriors i d'acord amb la Resolució del director general del Servei de Salut de 11 de març de 2021 (BOIB núm. 39 de 20 de març) per la qual es deleguen diferents competències en matèria de personal estatutari en els òrgans del Servei de Salut de les Illes Balears, com és la delegació de signatura de la convocatòria, tramitació i resolució de la promoció interna temporal del personal estatutari fix del Servei de Salut.

Per tot això, dict la següent

Resolució

  1. Adjudicar, en conformitat al punt 9.2) de les bases de la convocatoria y pel procediment de promoció interna temporal, les  tres places vacants d'infermera/er d'urgències d' Atenció Primària (A2) per a la Unitat de Transport Pediàtric de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència d'Atenció a Urgències 061 als aspirants següents: la Sra. María Inés Puig Angulo, la Sra. Laura Mas García i el Sr.  Antonio Jesús Sánchez Herrera.

  2. En conformitat al punt 9.3) de les bases de la convocatoria, publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

  3. Informar a les persones seleccionades que, de conformidad  amb  el punt 10 de les bases de la convocatòria,  disposaràn d'un termini de tres dies hàbils, a partir de l'endema a la publicació en el Butlleti Oficial de les Illes Balears de la present resolució, per prendre possessió de la plaça.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució, d'acord amb els articles 8 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. També s'hi pot interposar qualsevol altre recurs que es consideri procedent.

No obstant això, s'hi pot interposar contra aquesta resolución un recurs de reposició davant el mateix òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació de la resolució. En aquest cas no es podrà interposar el recurs contenciós administratiu fins que no s'hagi dictat una resolució expressa o presumpta sobre el recurs de reposició, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, 27 de gener de 2023

El director gerent de la Gerència d'Atenció a Urgències 061 Balears P.D. del Director general del Servei de Salut de les Illes Balears (Resolució de 11 de març de 2021, BOIB nº39/2021, de 20 de març) Eloy Villalba Ballesteros