Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 74794
Modificació de l'annex 6 de les bases que regiran les convocatòries corresponents al procés d'estabilització de l'ocupació temporal de 2022 de l' Ajuntament de Calvià respecte a les titulacions admeses com a requisit per a accedir a la convocatòria de les places de: Tècnic/a d'administració general, pertanyents, al grup A, al subgrup A1, de l'escala general i subescala tècnica

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

DECRET D'ALCALDIA

Fets

1. En data 22 de novembre de 2022, es va publicar en el BOIB número 152, la Resolució del Tinent d'Alcalde Delegat de Serveis Generals i Infraestructures, mitjançant la qual s'aproven les bases que regiran les convocatòries corresponents al procés d'estabilització de l'ocupació temporal de 2022 de l'Ajuntament de Calvià, juntament amb la relació de places que es convoquen (annex 6).

2. En data 5/1/2023, va entrar per registre oficial d'aquesta administració un recurs potestatiu de reposició, en el qual es va sol·licitar que s'inclogués la titulació de: Grau en Ciències Jurídiques de les Administracions Públiques, entre les titulacions requerides per a accedir a la convocatòria de les places de: Tècnic/a d'administració general, pertanyents, al grup A, al subgrup A1, de l'escala general i subescala tècnica.

3. En data 19/1/2023, per resolució del Tinent d'Alcalde Delegat de Serveis Generals i Infraestructures, es va estimar el recurs de reposició interposat citat en el paràgraf anterior.

Aquesta Tinença d'Alcaldia, en virtut de la facultat que li confereix l'article 21.1.h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril de les Bases de Règim Local, dicta la següent 

Resolució

Primer.- Modificar l'annex 6 de les bases de la convocatòria en el qual s'estableixen els requisits per a concórrer a aquesta. En concret i respecte a les titulacions admeses com a requisit, on es fa constar:

Grau o llicenciatura en Dret, Ciències Polítiques i de l'Administració, Sociologia, Economia, Empresarials, Administració i Direcció d'Empreses o Ciències actuarials i financeres.

Ha de constar:

Grau o llicenciatura en Dret, Ciències Polítiques i de l'Administració, Sociologia, Economia, Empresarials, Administració i Direcció d'Empreses o Ciències actuarials i financeres, Ciències Jurídiques de les Administracions Públiques i equivalent.

Segon.- Establir un nou termini de 10 dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació de la present resolució en el BOIB, perquè aquelles persones que estiguin en possessió de la titulació de: Grau en Ciències Jurídiques de les Administracions Públiques, puguin sol·licitar la seva participació en les convocatòries afectades per aquesta modificació.

Tercer.- Establir el procediment que a continuació es descriu perquè les persones interessades, que estiguin en possessió de la nova titulació inclosa com a requisit, puguin sol·licitar la seva participació en els processos selectius corresponents.

Les places afectades per aquesta modificació són: 7 places de tècnic/a d'administració general, pertanyents al grup A, subgrup A1, de l'escala general i subescala tècnica, de les quals:

- 5 estan vinculades al procés ordinari d'estabilització per a les quals se seguirà el sistema de concurs oposició.

- 2 vinculades al procés extraordinari d'estabilització per a la quals se seguirà el sistema de concurs.

Les persones interessades a participar en els processos selectius de qualsevol de les places indicades hauran de presentar la sol·licitud a través del registre general d'aquest ajuntament mitjançant el model de declaració responsable i la fulla d'acte-baremació que s'adjunta, a més del justificant de pagament de les taxes corresponents establertes en les bases.

El pagament de la taxa corresponent haurà de fer-se mitjançant ingrés en el compte bancari que a continuació s'indica: IBAN ES61 2100 8009 1113 0009 0488.

Quart final.- Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Calvià, en al data que consta en la signatura digital (24 de gener de 2023)

El tinent d'alcalde delegat de Serveis Generals i Infraestructures (Delegació per Resolució d'Alcaldia de 17/06/2019) Joan Recasens Oliver