Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE DEIÀ

Núm. 73222
Resolució d'Alcaldia de l’expedient núm. 0152/2022, de data 25 de gener de 2023, referent a la correcció d’errades detectades a les bases que han de regir la convocatòria del procés selectiu mitjançant concurs oposició per torn lliure, per a la provisió en propietat d’una plaça de tècnic/a auxiliar d’arxiu i biblioteca (C1), de la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Deià, així com per a la constitució d’una borsa de treball per a la cobertura de vacants, baixes, vacances o similar

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per Resolució d'Alcaldia de l'expedient núm. 0152/2022, de data 25 de gener de 2023, de l'Ajuntament de Deià es resol corregir les errades detectades a les bases que han de regir la convocatòria del procés selectiu mitjançant concurs oposició per torn lliure, per a la provisió en propietat d'una plaça de tècnic/a auxiliar d'arxiu i biblioteca (C1), de la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Deià, així com per a la constitució d'una borsa de treball per a la cobertura de vacants, baixes, vacances o similars, es publiquen les següents:

DECRET DE BATLIA

Detectat l'error material a la resolució 2/2023 de data 4 de gener de 2023, concretament en les bases reguladores dels procés selectiu, mitjançant el sistema de concurs oposició per torn lliure, per a la provisió en propietat d'una plaça de tècnic/a auxiliar d'arxiu i biblioteca (C1) funcionari de carrera de l'Ajuntament de Deià, així com la constitució d'una borsa de treball per a la cobertura de vacants, baixes, vacances o similars, i més especialment en la base sisena (fase de concurs) on s'estableix la puntuació per l'experiència professional.

Ates que, publicada la resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 6, de 14 de gener de 20223 s'han advertit errors d'ofici en les bases del procés selectiu dalt referenciat.

Atès l'informe proposta de rectificació d'errada material detectada a la resolució 2/2023 de data 4 de gener de 2023 relatiu a les bases reguladores dels procés selectiu, mitjançant el sistema de concurs oposició per torn lliure, per a la provisió en propietat d'una plaça de tècnic/a auxiliar d'arxiu i biblioteca (C1) funcionari de carrera de l'Ajuntament de Deià, així com la constitució d'una borsa de treball per a la cobertura de vacants, baixes, vacances o similars emès favorablement per la tècnica jurídica de la Corporació en data 24 de gener de 2023.

RESOLC

PRIMER.- Rectificar l'errada material detectada en el Decret 2/2023 de data 4 de gener de 2023 i més concretament en el punt sisè de la fase de concurs  de les bases reguladores dels procés selectiu, mitjançant el sistema de concurs oposició per torn lliure, per a la provisió en propietat d'una plaça de tècnic/a auxiliar d'arxiu i biblioteca (C1) funcionari de carrera de l'Ajuntament de Deià, així com la constitució d'una borsa de treball per a la cobertura de vacants, baixes, vacances o similars, i:

On diu:

“a) Experiència professional (fins a 20 punts)

En aquest apartat es valoraran:

  1. Els serveis prestats en l'Administració en qualitat de personal funcionari de carrera o interí com a tècnic/a auxiliar de biblioteca o bé de personal laboral fix o temporal amb categoria i funcions equivalents, a raó de 0,95 punts per mes de serveis prestats.
  2. Els serveis prestats en l'Administració en qualitat de personal funcionari de carrera o interí com a qualsevol tipus de personal de biblioteca o bé de personal laboral fix o temporal amb categoria i funcions equivalents, a raó de 0,090 punts per mes de serveis prestats.
  3. Els serveis prestats en l'àmbit de l'empresa privada, directament relacionats amb el lloc de feina objecte de les presents bases, a raó de 0,050 punts per mes treballat.”

Ha de dir: 

“a) Experiència professional (fins a 20 punts)

En aquest apartat es valoraran:

  1. Els serveis prestats en l'Administració en qualitat de personal funcionari de carrera o interí com a tècnic/a auxiliar de biblioteca o bé de personal laboral fix o temporal amb categoria i funcions equivalents, a raó de 0,95 punts per mes de serveis prestats.
  2. Els serveis prestats en l'Administració en qualitat de personal funcionari de carrera o interí com a qualsevol tipus de personal de biblioteca o bé de personal laboral fix o temporal amb categoria i funcions equivalents, a raó de 0,90 punts per mes de serveis prestats.
  3. Els serveis prestats en l'àmbit de l'empresa privada, directament relacionats amb el lloc de feina objecte de les presents bases, a raó de 0,50 punts per mes treballat.”

SEGON.- Publicar la rectificació de les bases reguladores dels procés selectiu, mitjançant el sistema de concurs oposició per torn lliure, per a la provisió en propietat d'una plaça de tècnic/a auxiliar d'arxiu i biblioteca (C1) funcionari de carrera de l'Ajuntament de Deià en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), al tauler d'anuncis de la Corporació i al portal de transparència de la seu electrònica de l'Ajuntament de Deià.

Contra aquesta resolució, que posa fi a la via administrativa, es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent al de la seva notificació.

Alternativament i de forma potestativa, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent al de la seva notificació.

Ho mana i signa el Sr. Batle, a Deià en la data que consta a la signatura electrònica, i davant mi, la secretaria-interventora qui dona fe.

 

Document signat electrònicament (26 de gener de 2023

El batle Lluís Enric Apesteguia Ripoll)