Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

UNIVERSITAT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 72326
Correcció d’errors de la Resolució del dia 30 de novembre de 2022 de la Universitat de les Illes Balears per la qual es convoca el procés d’estabilització pel sistema de concurs oposició per a l’accés a diferents cossos i escales, com a funcionari de carrera d’administració i serveis de la Universitat de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Advertits de l'error comès a la Resolució del dia 30 de novembre de 2022 de la Universitat de les Illes Balears per la qual es convoca el procés d'estabilització pel sistema de concurs oposició per a l'accés a diferents cossos i escales, com a funcionari de carrera d'administració i serveis de la Universitat de les Illes Balears i de conformitat amb les previsions de l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, segons el qual les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes, tot seguit s'indica la rectificació oportuna:

Escala de tècnics superiors de la UIB, especialitat arquitecte superior, subgrup A1, del cos específic d'altres serveis

On diu:

Tema 4. Acord normatiu 13256/2019, del dia 8 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament de transparència de la Universitat de les Illes Balears. Acord normatiu 13593/2020, del dia 29 de setembre, pel qual s'aprova el Codi d'integritat de la Universitat de les Illes Balears.

Ha de dir:

Tema 4. Acord normatiu 13256/2019, del dia 8 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament de transparència de la Universitat de les Illes Balears. Acord normatiu 13593/2020, del dia 21 de juliol, pel qual s'aprova el Codi d'integritat de la Universitat de les Illes Balears.

Escala de tècnics mitjans en tecnologies de la informació i comunicacions de la UIB, subgrup A2, del cos específic de tecnologies de la informació i comunicacions

On diu:

Tema 17. Reial decret 3/2010, de 8 de gener, pel qual es regula l'Esquema nacional de seguretat en l'àmbit de l'Administració electrònica: disposicions generals, principis bàsics, la seguretat com un procés integral, requeriments mínims, comunicacions electròniques, auditoria de la seguretat, estat de seguretat dels sistemes, resposta a incidents de seguretat, categorització dels sistemes d'informació i annex I.

Ha de dir:

Tema 17. Reial decret 311/2022, de 3 de maig, pel qual es regula l'Esquema Nacional de Seguretat: disposicions generals, principis bàsics, política de seguretat i requeriments mínims de seguretat, seguretat de sistemes: auditoria, informe i incidents de seguretat i l'annex I.

Escala d'auxiliars administratius de la UIB, subgrup C2, de cossos generals

On diu:

Tema 3. Acord normatiu 13256/2019, del dia 8 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament de transparència de la Universitat de les Illes Balears. Acord normatiu 13593/2020, del dia 29 de setembre, pel qual s'aprova el Codi d'integritat de la Universitat de les Illes Balears.

Ha de dir:

Tema 3. Acord normatiu 13256/2019, del dia 8 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament de transparència de la Universitat de les Illes Balears. Acord normatiu 13593/2020, del dia 21 juliol, pel qual s'aprova el Codi d'integritat de la Universitat de les Illes Balears.

Aquesta correcció d'errors no comporta ampliació de terminis de presentació de sol·licituds d'admissió.

 

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica: (23 de gener de 2023)

El rector

Jaume Carot