Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 71602
Resolució del conseller executiu d’Hisenda i Funció Pública de correcció d’errada material detectada a l’annex III de la Resolució del conseller executiu d’Hisenda i Funció Pública de 19 de gener de 2023, publicada al BOIB núm. 9, per la que s’aprova la llista definitiva de persones aspirants que conformen la borsa pel procediment extraordinari de selecció de naturalesa simplificada per cobrir vacants de la categoria d’arquitecte superior

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

En el BOIB núm. 09 de dia 19 de gener de 2023, es va publicar la Resolució del conseller d'Hisenda i Funció Pública, de dia 14 de gener de 2023, per la qual s'aprova la llista definitiva de persones aspirants seleccionades per constituir una borsa pel procediment extraordinari de selecció de naturalesa simplificada per cobrir vacants de la categoria d'arquitecte superior en el Consell Insular de Mallorca.

S'ha detectat una errada a l'annex III, puntuacions definitives de les persones aspirants i constitució de la borsa.

El dia 23 de gener del 2023, el Sr. Alfonso Reina Ferragut va registrar una instància sol·licitant la rectificació del seu nom i DNI, ja que per errada s'havia publicat el d'una altra persona.

Fonaments de dret

Únic. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que «les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes».

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Esmenar l'errada detectada a l'Annex III, de la manera següent:

On diu:

Annex III

[...]

7

***9094**

REINA FERRAGUT, ANTONI SIMON

51,750

15,000

0,000

66,750

Ha de dir:

Annex III 

[...]

7

***1112**

REINA FERRAGUT, ALFONSO

51,750

15,000

0,000

66,750

2. Publicar aquesta Resolució en el BOIB i en la Seu electrònica del Consell Insular de Mallorca.

3. Donar trasllat d'aquesta Resolució a la Junta de personal.

Contra aquesta resolució, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar el recurs d'alçada davant la Comissió de Govern del Consell Insular de Mallorca, en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de rebre aquesta notificació.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós Administratiu de Palma que correspongui en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del dit recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no n'heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós Administratiu de Palma que correspongui, sense limitació de temps.

 

Palma, al dia de la signatura electrònica: (25 de gener de 2023

El conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública

Josep Lluis Colom Martinez)