Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 71547
Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de correcció d’errades de la resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual s’aproven la convocatòria, les bases, els exercicis i temari, i el barem de mèrits, i es designa el Tribunal Qualificador de les proves selectives pel torn lliure i pel torn de promoció interna del personal laboral de Serveis Ferroviaris de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En data 24 de desembre de 2022 es va publicar en el BOIB núm. 167 la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual s'aproven la convocatòria, les bases, els exercicis i temari, i el barem de mèrits, i es designa el Tribunal Qualificador de les proves selectives pel torn lliure i pel torn de promoció interna del personal laboral de Serveis Ferroviaris de Mallorca.

2. S'ha detectat una errada en l'annex 3.2 del temari de promoció interna que s'exigira en aquest procés selectiu en la categoria de responsable de material mòbil en el sentit que s'ha omès un epígraf del tema 24.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que aquestes poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics que hi hagi en els seus actes.

2. D'altra banda, l'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratius correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició.

Per tot això, dict la següent

 

Resolució

1. Rectificar l'errada de la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual s'aproven la convocatòria, les bases, els exercicis i temari, i el barem de mèrits, i es designa el Tribunal Qualificador de les proves selectives pel torn lliure i pel torn de promoció interna del personal laboral de Serveis Ferroviaris de Mallorca (BOIB núm. 167, de 24 de desembre de 2022) en l'annex 3.2 sobre el temari de promoció interna en la categoria de responsable de material mòbil sobre l'omissió d'un epígraf de l'enunciat del tema 24 en els termes que s'estableixen a continuació:

On hi diu:

«24) Alternador. Principi de funcionament. Funcionament de l'alternador. Grup rectificador. Parts de l'alternador. Alternador d'estrella. Alternador de triangle.»

Hi ha de dir:

«24) Alternador. Principi de funcionament. Funcionament de l'alternador. Grup rectificador. Parts de l'alternador. Alternador d'estrella. Alternador de triangle. Díodes»

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Interposició de recursos

Contra les bases i els actes d'aplicació es pot interposar demanda davant la jurisdicció social de Palma en el termini de dos mesos des de la publicació, d'acord amb l'article 10.4 a) i concordants de la Llei 36/2011, de 10 d'octubre, reguladora de la jurisdicció social.

 

(Signat electrònicament: 23 de gener de 2023)

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat Mercedes Garrido Rodríguez (per delegació del director i gerent de Serveis Ferroviaris de Mallorca, Conveni de 13 de desembre de 2022)