Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 69520
Acord del Consell Executiu en sessió de caràcter ordinari de 16 de gener de 2023, relatiu a la deixar sense efecte la convocatòria per al proveïment del lloc de treballador social al Servei Insular de Família del Departament de Benestar Social del Consell Insular de Menorca, aprovada el 19 de setembre de 2022. (exp. 0610-2022-000004)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per unanimitat i en votació ordinària, s'aprova la urgència d'aquest assumpte.

En data 19 de setembre de 2022, el Consell Executiu del Consell Insular de Menorca aprovà les bases i la convocatòria per al proveïment del lloc de treballador social al Servei Insular de Família del Departament de Benestar Social del Consell Insular de Menorca, modificat per Consell Executiu de data 17 d'octubre de 2022 (publicat al BOIB núm. 132 d'11 d'octubre de 2022 i BOIB núm. 139 de 27 d'octubre de 2022, respectivament).

En data 9 de gener de 2023, el Consell Executiu del Consell Insular de Menorca aprovà les bases de la convocatòria per al proveïment de personal funcionari de carrera i/o personal laboral fix de diversos llocs de treball del Consell Insular de Menorca, prèvia a la presa de possessió de les places de l'oferta pública d'estabilització.

Com el proveïment del lloc de treballador social encara no s'ha resolt i aquest mateix lloc surt a la convocatòria de proveïment prèvia a la presa de possessió de les places de l'oferta pública d'estabilització, caldria per principi d'eficàcia i optimització administrativa, deixar sense efecte el proveïment del lloc de treballador social aprovat en data 19 de setembre de 2022.

[...]

Vist l'informe de la cap del Servei de Gestió de Persones de data 13 de gener de 2023, en el qual detalla la correcció d'error de les bases de la convocatòria per al proveïment de personal funcionari de carrera i/o personal laboral fix de diversos llocs de treball del Consell Insular de Menorca, aprovades dia 9 de gener de 2023.

L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que les administracions públiques poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

Atesa la proposta de la consellera executiva del Departament de Serveis Generals i en exercici de les competències atribuïdes a l'article 33 de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars,

El Consell Executiu, per unanimitat i en votació ordinària, adopti els acords següents:

Deixar sense efecte la convocatòria per al proveïment del lloc de treballador social al Servei Insular de Família del Departament de Benestar Social del Consell Insular de Menorca, aprovada el 19 de setembre de 2022.

Contra aquest acord, que no posa fi a la via administrativa, es pot interposar recurs d'alçada en el termini d'un mes a partir de l'endemà d'haver-se publicat en el BOIB. El recurs es pot interposar formalment davant el Ple del Consell Insular, que és l'òrgan competent per resoldre'l.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui en el termini de dos mesos comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació d'aquest recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no s'ha rebut la notificació expressa, s'entén desestimat per silenci i es pot interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui, sense limitació de temps.

 

No obstant això, si escau, es pot interposar qualsevol altre recurs que consideri oportú. Tot això, de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Maó, 25 de gener de 2023

El secretari del Consell Executiu Per delegació de la presidenta (Decret 427/2019, d'11 de juliol) (BOIB núm. 97 de 16-7-2019) Octavi Pons Castejón