Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 52935
Resolució de la presidenta del patronat de la Fundació per a l’Esport Balear de correcció d'errors per la qual es modifica la resolució de la presidenta del Patronat de la Fundació per a l’Esport Balear per la qual s’aprova la convocatòria del procés excepcional d’estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de la Fundació per a l’Esport Balear

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per acord del Patronat de la Fundació per a l'Esport Balear, de data 19 de desembre de 2022, es va publicar la resolució de la presidenta del Patronat de la Fundació per a l'Esport Balear per la qual s'aprova la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de la Fundació per a l'Esport Balear (BOIB núm. 169 de 29 de desembre de 2022).

Antecedents

1. Al BOIB núm. 169 de 29 de desembre de 2022, es va publicar la resolució de la presidenta del patronat de la Fundació per a l'Esport Balear per la qual s'aprova la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de la Fundació per a l'Esport Balear.

2. S'han detectat diverses errades en la resolució esmentada, que es corregeixen en els termes que s'estableix a l'annex d'aquesta resolució.

3. Les modificacions referides corresponen a correccions d'errors materials, de fet o aritmètics, a favor dels interessats. En qualsevol cas, no estan en detriment dels interessos de les persones sol·licitants.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que aquestes poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet, o aritmètics que existeixin en els seus actes.

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratius correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o disposició.

Per tot això, dicto la següent

RESOLUCIÓ

1. Rectificar, en els termes que estableix l'annex d'aquesta resolució, els errors advertits en la resolució de la presidenta del patronat de la Fundació per a l'Esport Balear per la qual s'aprova la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de la Fundació per a l'Esport Balear publicada al BOIB núm. 169 de 29 de desembre de 2022.

2. Publicar aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web de la Fundació per a l'esport Balear (www.fundacioesportbalear.es).

3. Atorgar un nou termini per a la presentació de sol·licituds a la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de la Fundació per a l'Esport Balear (BOIB núm. 169 de 29 de desembre de 2022) de trenta dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució al BOIB.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el Patronat de la Fundació per a l'Esport Balear en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També s'hi pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors a partir de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 8.2, 10.1 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sens perjudici que la persona interessada en pugui interposar qualsevol altre que consideri procedent.

 

Palma, en data de la signatura digital (18 de gener de 2023)

La presidenta del Patronat de la Fundació per a l'Esport Balear Fina Santiago Rodríguez

 

ANNEX Correcció d'errors

  • A l'annex 2, punt 6

On diu:

Per a la presentació electrònica podran presentar els documents mitjançant el Registre Electrònic Comú (REC)

Ha de dir:

Per a la presentació electrònica podran presentar els documents mitjançant el Registre Electrònic Comú (REC) o de manera presencial al registre de la Fundació per a l'Esport Balear

  • A l'annex 2, punt 13.4

On diu:

o no constin en poder de la Fundació per a lo de l'Administració de la CAIB.

Ha de dir:

o no constin en poder de la Fundació per a l'Esport Balear o de l'Administració de la CAIB.

  • A l'annex 3, punt 2.4

On diu:

Es valorarà cada trienni reconegut com a personal funcionari o com a personal laboral amb 3 punts per trienni.

Per a les categories facultatiu/va superior en dret i tècnic/serveis tècnics, els mèrits per triennis es valoraran fins a un màxim de 15 punts. Per a la categoria facultatiu/va tècnic/a en enginyeria tècnica els mèrits per triennis es valoraran fins a un màxim de 20 punts. Per a la categoria administratiu/va, tècnic/a manteniment i esdeveniments, i personal de manteniment i esdeveniments, els mèrits per triennis es valoraran fins a un màxim de 30 punts.

Ha de dir:

Es valorarà cada trienni reconegut com a personal funcionari o com a personal laboral amb fins un màxim de 5 triennis, amb la puntuació següent.

Per a les categories facultatiu/va superior en dret i tècnic/serveis tècnics, els mèrits per triennis es valoraran amb 3 punts per trienni fins a un màxim de 15 punts. Per a la categoria facultatiu/va tècnic/a en enginyeria tècnica els mèrits per triennis es valoraran amb 4 punts per trienni fins a un màxim de 20 punts. Per a la categoria administratiu/va, tècnic/a manteniment i esdeveniments, i personal de manteniment i esdeveniments, els mèrits per triennis es valoraran amb 6 punts per trienni fins a un màxim de 30 punts.

 
  • A l'annex 3, punt 2.8

On diu:

Per a la categoria Facultatiu/va tècnic/a en enginyeria tècnica, es valoraran les següents acreditacions fins a un màxim de 20 punts

Ha de dir:

Per a la categoria Facultatiu/va tècnic/a en enginyeria tècnica, es valoraran les següents acreditacions fins a un màxim de 15 punts

On diu:

Per a la categoria Tècnic/serveis tècnics, es valoraran les següents acreditacions fins a un màxim de 15 punts

Ha de dir:

Per a la categoria Tècnic/serveis tècnics, es valoraran les següents acreditacions, amb 5 punts cadascuna, fins a un màxim de 15 punts

On diu:

Per a la categoria Tècnic/esdeveniments, es valoraran les següents acreditacions fins a un màxim de 15 punts

Ha de dir:

Per a la categoria Tècnic/esdeveniments, es valoraran les següents acreditacions amb 5 punts cadascuna, fins a un màxim de 15 punts

On diu:

Per a la categoria Administrativa, es valoraran les següents acreditacions, fins a un màxim de 15 punts

Ha de dir:

Per a la categoria Administrativa, es valoraran les següents acreditacions, amb 3 punts cadascuna, fins a un màxim de 15 punts

On diu:

Per a la categoria personal manteniment i esdeveniments, es valoraran les següents acreditacions fins a un màxim de 15 punts

Ha de dir:

Per a la categoria personal manteniment i esdeveniments, es valoraran, amb 5 punts cadascuna, les següents acreditacions fins a un màxim de 15 punts

  • A l'annex 3, punt 2.9

On diu:

Per a la categoria facultatiu/va tècnic/a en enginyeria tècnica, es realitzarà una entrevista curricular que es valorarà fins a un màxim de 5 punts.

Ha de dir:

Per a les categories facultatiu/va superior / dret i facultatiu/va tècnic/a / enginyeria tècnica, es realitzarà una entrevista curricular que es valorarà fins a un màxim de 5 punts.

  • A l'annex 5, punt 1

On diu:

Les sol·licituds per participar en aquest procés selectiu s'han de presentar preferentment per via telemàtica

 

Ha de dir:

Les sol·licituds per participar en aquest procés selectiu s'han de presentar preferentment per via telemàtica o presencial

On diu:

Per presentar la sol·licitud de participació per via telemàtica (registre electrònic), la persona interessada ha de tenir DNI electrònic, certificat digital vàlid, de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears o estar donat d'alta a Cl@ve. En cas contrari, es presentarà en qualsevol de les formes establertes a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Ha de dir:

Per presentar la sol·licitud de participació per via telemàtica (registre electrònic), la persona interessada ha de tenir DNI electrònic, certificat digital vàlid, de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears o estar donat d'alta a Cl@ve. En cas contrari, es presentarà en qualsevol de les formes establertes a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. Per presentar-la de forma presencial s'ha de presentar al registre de la Fundació per a l'Esport Balear, o a qualsevol de les oficines de registre de l'Administració autonòmica, de l'Administració General de l'Estat, de la resta de comunitats autònomes o de les entitats que integren l'Administració local.

  • A l'annex 7

On diu:

L'exercici d'aquests drets es pot sol·licitar davant el responsable del tractament esmentat abans (Fundació per a l'Esport Balear), mitjançant el procediment «Sol·licitud d'exercici de drets en matèria de protecció de dades personals», previst en la seu electrònica de la CAIB (seuelectronica.caib.es).

Ha de dir:

L'exercici d'aquests drets es pot sol·licitar davant el responsable del tractament esmentat abans (Fundació per a l'Esport Balear).