Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 52928
Resolució de la presidenta del patronat de la Fundació per a l’Esport Balear de correcció d'errors per la qual es modifica la resolució de la presidenta del patronat de la Fundació per a l’Esport Balear per la qual s’aprova la convocatòria del procés d’estabilització per concurs oposició per cobrir les places de personal laboral de la Fundació per a l’Esport Balear

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per acord del Patronat de la Fundació per a l'Esport Balear, de data 19 de desembre de 2022, es va publicar la resolució de la presidenta del Patronat de la Fundació per a l'Esport Balear per la qual s'aprova la convocatòria del procés d'estabilització per concurs oposició per cobrir les places de personal laboral de la Fundació per a l'Esport Balear (BOIB núm. 169 de 29 de desembre de 2022).

Antecedents

1. Al BOIB núm. 169 de 29 de desembre de 2022, es va publicar la resolució de la presidenta del Patronat de la Fundació per a l'Esport Balear per la qual s'aprova la convocatòria del procés d'estabilització per concurs oposició per cobrir les places de personal laboral de la Fundació per a l'Esport Balear.

2. S'han detectat diverses errades en la resolució esmentada, que es corregeixen en els termes que s'estableix a l'annex d'aquesta resolució.

3. Les modificacions referides corresponen a correccions d'errors materials, de fet o aritmètics, a favor dels interessats. En qualsevol cas, no estan en detriment dels interessos de les persones sol·licitants.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que aquestes poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet, o aritmètics que existeixin en els seus actes.

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratius correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o disposició.

Per tot això, dicto la següent

Resolució

1. Rectificar, en els termes que estableix l'annex d'aquesta resolució, els errors advertits en la resolució de la presidenta del Patronat de la Fundació per a l'Esport Balear per la qual s'aprova la convocatòria del procés d'estabilització per concurs oposició per cobrir les places de personal laboral de la Fundació per a l'Esport Balear publicada al BOIB núm. 169 de 29 de desembre de 2022.

2. Publicar aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web de la Fundació per a l'Esport Balear (www.fundacioesportbalear.es).

3. Atorgar un nou termini per a la presentació de sol·licituds a la convocatòria del procés d'estabilització per concurs oposició per cobrir les places de personal laboral de la Fundació per a l'Esport Balear (BOIB núm. 169 de 29 de desembre de 2022) de trenta dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució al BOIB.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el Patronat de la Fundació per a l'Esport Balear en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També s'hi pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors a partir de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 8.2, 10.1 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sens perjudici que la persona interessada en pugui interposar qualsevol altre que consideri procedent.

 

Palma, en data de la signatura digital (18 de gener de 2023)

La presidenta del Patronat de la Fundació per a l'Esport Balear Fina Santiago Rodríguez

 

ANNEX Correcció d'errors

  • A l'annex 1

On diu:

Categoria/ especialitat

Grup

Illa

Nombre de llocs

Departament/ Unitat

Nom del lloc

Facultatiu/va Tècnic/a fisioteràpia

B

Mallorca

1

Centre mèdic CTEIB

Fisioterapeuta

Tècnic/a esportiu/va superior bàsquet

C

Mallorca

1

Tecnificació

Tècnic bàsquet

Ha de dir:

Categoria/ especialitat

Grup

Illa

Nombre de llocs

Tipus de Jornada

Departament/ Unitat

Nom del lloc

Facultatiu/va Tècnic/a fisioteràpia

B

Mallorca

1

Temps Parcial*

Centre mèdic CTEIB

Fisioterapeuta

Tècnic/a esportiu/va superior bàsquet

C

Mallorca

1

Temps Parcial**

Tecnificació

Tècnic bàsquet

*Jornada de 32'5hrs setmanals.

**Jornada de 18hrs setmanals.

  • A l'annex 2, punt 4

On diu:

h) Haver satisfet la taxa de serveis de selecció de personal d'acord amb el que preveu l'article 59 bis de la Llei 11/1998, de 14 de desembre. Resten exemptes del pagament de la taxa de drets d'examen les persones amb discapacitat igual o superior al 33 %.

L'import de la taxa per a la inscripció en aquestes proves selectives és de 14,42 € .

i) Signar la declaració responsable relativa al compliment dels requisits de participació i als mèrits al·legats (full d'autobaremació), que figura en el tràmit telemàtic d'inscripció en aquest procés selectiu.

Ha de dir:

i) Signar la declaració responsable relativa al compliment dels requisits de participació i als mèrits al·legats (full d'autobaremació), que figura en el model de sol·licitud publicat per l'ens en aquest procés selectiu.

  • A l'annex 2, punt 5

On diu:

D'acord amb l'article 12 del Decret llei 6/2022, de 13 de juny, els aspirants que participin en aquest procés selectiu queden obligats a relacionar-se amb l'Administració convocant a través de mitjans electrònics en la fase de presentació de sol·licituds.

Ha de dir:

D'acord amb l'article 12 del Decret llei 6/2022, de 13 de juny, els aspirants que participin en aquest procés selectiu queden obligats a relacionar-se amb l'Administració convocant a través de mitjans electrònics en la fase de presentació de sol·licituds, mitjançant el Registre Electrònic Comú (REC) o de manera presencial al registre de la Fundació per a l'Esport Balear.

On diu:

Per a la presentació electrònica podran presentar els documents mitjançant el Registre Electrònic Comú (REC) o de manera presencial a qualsevol de les oficines de registre de l'Administració autonòmica

Ha de dir:

Per a la presentació electrònica podran presentar els documents mitjançant el Registre Electrònic Comú (REC) o de manera presencial al registre de la Fundació per a l'Esport Balear o a qualsevol de les oficines de registre de l'Administració autonòmica

  • A l'annex 2, punt 9

On diu:

9.1.1. Els aspirants han de presentar una sol·licitud per a cada una de les categories i illes convocades en la qual volen participar amb la formalització del corresponent tràmit telemàtic disponible a la seu electrònica o web de la Fundació per a l'Esport Balear.

Ha de dir:

9.1.1. Els aspirants han de presentar una sol·licitud per a cada una de les categories i illes convocades en la qual volen participar amb la formalització del corresponent tràmit.

On diu:

9.1.2. Per ser admès al procediment selectiu corresponent i prendre-hi part, els aspirants han de presentar la sol·licitud de forma electrònica

Ha de dir:

9.1.2. Per ser admès al procediment selectiu corresponent i prendre-hi part, els aspirants han de presentar la sol·licitud de forma electrònica o presencial

On diu:

En aquesta sol·licitud els aspirants han de consignar les dades relatives al compliment dels requisits de participació i no les han d'acreditar fins al termini regulat a la base 13.2.2, amb l'excepció del pagament de la taxa corresponent que s'haurà d'acreditar

Ha de dir:

En aquesta sol·licitud els aspirants han de consignar les dades relatives al compliment dels requisits de participació i no les han d'acreditar fins al termini regulat a la base 13.2.2.

On diu:

9.1.6. Si algun aspirant és contractat com a personal laboral fix de la mateixa categoria i especialitat a què opta, si escau, durant el transcurs d'aquest procés selectiu, o bé ja té aquesta condició, en serà exclòs, amb la corresponent devolució de taxes.

Ha de dir:

9.1.6. Si algun aspirant és contractat com a personal laboral fix de la mateixa categoria i especialitat a què opta, si escau, durant el transcurs d'aquest procés selectiu, o bé ja té aquesta condició, en serà exclòs.

On diu:

10.4. El fet de constar en la llista de persones admeses no implica el reconeixement a les persones interessades que compleixen els requisits per participar en aquesta convocatòria.

10.5. Devolució dels drets d'examen

D'acord amb l'article 62.3 de la Llei 11/1998, de 14 de desembre, no és procedent cap devolució de la taxa en els supòsits d'exclusió de les proves selectives per causes imputables a la persona interessada.

Ha de dir:

10.4. El fet de constar en la llista de persones admeses no implica el reconeixement a les persones interessades que compleixen els requisits per participar en aquesta convocatòria.

  • A l'annex 2, punt 12

On diu:

12.9. Publicació de notes dels exercicis i revisió

Un cop acabat l'exercici de l'oposició, cada tribunal ha de publicar, en els taulers d'anuncis, a la pàgina web i en el Portal de l'Opositor

Ha de dir:

12.9. Publicació de notes dels exercicis i revisió

Un cop acabat l'exercici de l'oposició, cada tribunal ha de publicar, en els taulers d'anuncis i a la pàgina web de la Fundació per a l'Esport Balear

  • A l'annex 2, punt 13

On diu:

13.1. Autobaremació de mèrits i llista provisional de mèrits al·legats

Tal com estableix la base 9.1.2, els aspirants, juntament amb la sol·licitud de participació han d'emplenar, d'acord amb el tràmit telemàtic, el full d'autobaremació de mèrits que té la consideració de declaració responsable en els termes prevists en l'article 69 de la Llei 39/2015, d' 1 d'octubre.

Ha de dir:

13.1. Autobaremació de mèrits i llista provisional de mèrits al·legats

Tal com estableix la base 9.1.2, els aspirants, juntament amb la sol·licitud de participació han d'emplenar el full d'autobaremació de mèrits que té la consideració de declaració responsable en els termes prevists en l'article 69 de la Llei 39/2015, d' 1 d'octubre.

On diu:

Els aspirants queden vinculats pels mèrits que al·leguen, dins el tràmit telemàtic

Ha de dir:

Els aspirants queden vinculats pels mèrits que al·leguen

On diu:

13.2.1. Un cop esmenats els errors manifestats pels aspirants a la llista provisional de mèrits segons el que s'estableix en la base 10.3, el tribunal elevarà aquesta llista a la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat per tal que dicti la llista definitiva de mèrits al·legats que es publicarà juntament amb la llista d'aspirants que han superat l'exercici de la fase d'oposició.

D'acord amb les llistes anteriors, la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, ha de dictar una resolució per la qual s'aprova la llista informativa de l'ordre dels aspirants d'acord amb la puntuació dels aprovats de la fase d'oposició més la puntuació al·legada en la declaració responsable,

Ha de dir:

13.2.1. Un cop esmenats els errors manifestats pels aspirants a la llista provisional de mèrits segons el que s'estableix en la base 10.3, el tribunal elevarà aquesta llista a la gerència de la Fundació per a l'Esport Balear per tal que dicti la llista definitiva de mèrits al·legats que es publicarà juntament amb la llista d'aspirants que han superat l'exercici de la fase d'oposició.

 

D'acord amb les llistes anteriors, la gerència de la Fundació per a l'Esport Balear ha de dictar una resolució per la qual s'aprova la llista informativa de l'ordre dels aspirants d'acord amb la puntuació dels aprovats de la fase d'oposició més la puntuació al·legada en la declaració responsable

On diu:

13.5.1 Els tribunals han de revisar la documentació acreditativa dels mèrits requerits seguint el barem que figura en l'annex 4. La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat pot dictar les instruccions que consideri oportunes per homogeneïtzar els criteris d'aplicació de les bases i del barem de mèrits per part dels tribunals.

Ha de dir:

13.5.1 Els tribunals han de revisar la documentació acreditativa dels mèrits requerits seguint el barem que figura en l'annex 4. La gerència de la Fundació per a l'Esport Balear pot dictar les instruccions que consideri oportunes per homogeneïtzar els criteris d'aplicació de les bases i del barem de mèrits per part dels tribunals.

On diu:

15.1. Un cop comprovat el compliment dels requisits per ser contractats com a personal laboral fix, seguint l'ordre de prelació calculat segons la base 14, i aplicats els desempats quan escaigui, el tribunal elevarà a la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat la proposta d'aspirants que han superat el procés selectiu del concurs oposició

Ha de dir:

15.1. Un cop comprovat el compliment dels requisits per ser contractats com a personal laboral fix, seguint l'ordre de prelació calculat segons la base 14, i aplicats els desempats quan escaigui, el tribunal elevarà a la gerència de la Fundació per a l'Esport Balear la proposta d'aspirants que han superat el procés selectiu del concurs oposició.

On diu:

16.3. Incorporació als llocs de treball

La signatura del contracte s'ha d'efectuar en el termini de tres dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà que es publiqui en el BOIB la resolució de la base 16, sens perjudici de l'aplicació del que disposa el paràgraf segon de l'article 37 del Decret 27/1994.

Abans de la signatura del contracte, la persona interessada haurà de fer constar que no ocupa cap lloc de treball ni que du a terme cap activitat en el sector públic de les que es comprenen en l'article 1 de la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques.

Ha de dir:

16.3. Incorporació als llocs de treball

La signatura del contracte s'ha d'efectuar en el termini de tres dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà que es publiqui en el BOIB la resolució de la base 16, sens perjudici de l'aplicació del que disposa el paràgraf segon de l'article 37 del Decret 27/1994.

Abans de la signatura del contracte, la persona interessada haurà de fer constar que compleix amb la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques.

  • A l'annex 4, punt 1.2

On diu:

Per cada mes treballat en un altre ens del sector públic autonòmic en una categoria professional equivalent o amb anàlogues funcions a la qual s'opta: 0,07111 punts per mes de serveis prestats.

Ha de dir:

Per cada mes treballat en un altre ens del sector públic instrumental autonòmic en una categoria professional equivalent o amb anàlogues funcions a la qual s'opta: 0,07111 punts per mes de serveis prestats.

 
  • ​​​​​​​A l'annex 4, punt 2.1

On diu:

Sols es valorarà la titulació de nivell més alt que s'acredita, la puntuació de la qual no s'ha d'acumular a la d'altres titulacions que es posseeixin.

Ha de dir:

Sols es valorarà la titulació de nivell més alt que s'acredita, la puntuació de la qual no s'ha d'acumular a la d'altres titulacions que es posseeixin.

Per a la valoració concreta, s'ha d'atorgar la puntuació següent:

- Per una titulació del mateix nivell al requerit per a la categoria professional: 2 punts.

- Per una titulació superior al nivell requerit: 3 punts.

  • A l'annex 4, punt 2.3 Acreditacions específiques

On diu:

2.3. Acreditacions específiques

Per a la categoria Tècnic/a esportiu/va superior bàsquet, es valoraran les següents acreditacions fins a un màxim de 8 punts:

  • Titulació federativa d'entrenador o entrenadora de bàsquet nivell III: 3punts.
  • Haver estat convocat per la selecció nacional de bàsquet: 2p per convocatòria,
  • màx. 6p.
  • Haver estat convocat per la selecció autonòmica de bàsquet: 1p per convocatòria, màx. 3p.
  • Haver treballat a campus de tecnificació de bàsquet nacionals:
  • Haver treballat a campus de tecnificació de bàsquet autonòmics, inclòs el “Programa de Tecnificació́ i Detecció́ de les Illes Balears (PDTIB)”: 0,5 per campus, màx. 1p
  • Disposar de carnet de conduir B: màx. 1p

Ha de dir:

2.5. Acreditacions específiques

Per a la categoria Tècnic/a esportiu/va superior bàsquet, es valoraran les següents acreditacions fins a un màxim de 8 punts:

  • Haver estat convocat per la selecció nacional de bàsquet: 2p per convocatòria, màx. 6p.
  • Haver estat convocat per la selecció autonòmica de bàsquet: 1p per convocatòria, màx. 3p.
  • Haver treballat a campus de tecnificació de bàsquet nacionals: 1p per convocatòria, màx. 2p.
  • Haver treballat a campus de tecnificació de bàsquet autonòmics, inclòs el “Programa de Tecnificació́ i Detecció́ de les Illes Balears (PDTIB)”: 0,5 per campus, màx. 1p.
  • Formació específica en bàsquet: 0,1p per hora màx. 1p
  • Disposar de carnet de conduir B: màx. 0,25p
  • A l'annex 6, punt 1

On diu:

Les sol·licituds per participar en aquest procés selectiu s'han de presentar obligatòriament per via telemàtica

Ha de dir:

Les sol·licituds per participar en aquest procés selectiu s'han de presentar obligatòriament per via telemàtica o presencial

On diu:

Per presentar la sol·licitud de participació i pagar la taxa corresponent, la persona interessada ha de tenir DNI electrònic, certificat digital vàlid, de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears o estar donat d'alta a Cl@ve.

Per donar-se d'alta a Cl@ve i fer el tràmit telemàtic els aspirants poden acudir al registre de la Fundació per a l'Esport Balear, on rebran l'assistència necessària.

Per a això, la persona interessada ha d'accedir al Portal de l'Opositor (http://oposicions.caib.es) i crear una sol·licitud. A continuació ha d'emplenar el formulari de dades del sol·licitant. Ha de seguir les passes que indica el programa, pagar la taxa telemàticament i finalitzar el procés. Només es considerarà finalitzat el tràmit i presentada correctament la sol·licitud, quan aparegui en pantalla el text següent: «La seva sol·licitud ha estat registrada correctament». En cas que no aparegui en pantalla el text esmentat, la persona interessada:

- Si ha pagat la taxa, pot recuperar el tràmit a la carpeta ciutadana i continuar-lo.

- Pot iniciar un nou tràmit.

- Si no pot fer cap dels tràmits anteriors, haurà d'enviar el mateix dia o, com a màxim, el dia següent a l'intent, un correu electrònic per informar d'aquesta incidència a l'adreça oposicions@caib.es. Si no envia aquest avís, la sol·licitud es considerarà com a no presentada en termini, sense possibilitat d'una esmena posterior.

Si es presenta correctament la sol·licitud i es finalitza el tràmit d'acord amb el que s'ha indicat. El sistema li assignarà un número de registre vàlid i la sol·licitud, sense cap més tràmit, constarà com a presentada correctament.

Ha de dir:

Per presentar la sol·licitud de participació per via telemàtica (registre electrònic), la persona interessada ha de tenir DNI electrònic, certificat digital vàlid, de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears o estar donat d'alta a Cl@ve. En cas contrari, es presentarà en qualsevol de les formes establertes a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. Per presentar-la de forma presencial s'ha de presentar al registre de la Fundació per a l'Esport Balear, o a qualsevol de les oficines de registre de l'Administració autonòmica, de l'Administració General de l'Estat, de la resta de comunitats autònomes o de les entitats que integren l'Administració local.

  • A l'annex 6, punt 5

On diu:

5. Informació estadística del Pla d'Igualtat del Personal de Serveis Generals de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i enquesta de satisfacció

Tots els aspirants que emplenin la sol·licitud rebran un missatge que els remetrà a una adreça electrònica en què se'ls demanarà que emplenin un formulari anònim amb informació estadística exigida en el Pla d'Igualtat entre Dones i Homes del Personal de Serveis Generals de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. La resposta al qüestionari és voluntària, i les dades que se n'obtinguin seran tractades de forma anònima i només a l'efecte estadístic. La informació obtinguda en aquest qüestionari es destinarà a millorar els processos selectius de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i a complir els objectius del Pla d'Igualtat entre Dones i Homes del Personal de Serveis Generals de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També està previst fer una enquesta de satisfacció sobre el procés de selecció entre totes les persones que presentin una sol·licitud i participin en la convocatòria. Per a això s'utilitzarà el correu electrònic que facilitin les persones interessades. Aquesta enquesta és de participació voluntària i té la finalitat de recopilar informació per millorar futurs processos d'aquestes característiques.

Ha de dir:

5. Pla d'Igualtat de la Fundació per a l'Esport Balear

La Fundació per a l'Esport Balear podrà demanar informació a les persones aspirants vinculada al pla d'igualtat de la Fundació per a l'Esport Balear destinada millorar els processos selectius a l'ens.

  • A l'annex 8, punt 5

On diu:

Exercici de drets i reclamacions: les persones afectades pel tractament de dades personals tenen dret a sol·licitar a l'Escola Balear d'Administració Pública la confirmació que les seves dades són objecte de tractament

Ha de dir:

Exercici de drets i reclamacions: les persones afectades pel tractament de dades personals tenen dret a sol·licitar a la Fundació per a l'Esport Balear la confirmació que les seves dades són objecte de tractament

On diu:

L'exercici d'aquests drets es pot sol·licitar davant el responsable del tractament esmentat abans (Fundació per a l'Esport Balear), mitjançant el procediment «Sol·licitud d'exercici de drets en matèria de protecció de dades personals», previst en la seu electrònica de la CAIB (seuelectronica.caib.es).

Ha de dir:

L'exercici d'aquests drets es pot sol·licitar davant el responsable del tractament esmentat abans (Fundació per a l'Esport Balear).