Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

Núm. 52464
Correcció de les errades advertides en la publicació de les bases específiques que regiran les convocatòries dels processos selectius d'estabilització per a l'ingrés o l'accés com a personal laboral fix a la Fundació per als Estudis Superiors de Música i Arts Escèniques de les Illes Balears (FESMAE-IB) regulats per la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Al BOIB núm. 170, de 30 de desembre de 2022, es van publicar les bases específiques amb els criteris que regiran les convocatòries següents:

a. La convocatòria del procés d'estabilització per concurs oposició per cobrir les places del cos de Professors de la Fundació (Registre 11821)

b. La convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places del cos de Professors de la Fundació (Registre 11822)

c. La convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places del Personal d'Administració i Serveis (PAS) de la Fundació (Registre 11823)

2. A la publicació s'han advertit errades en els apartats següents:

a. A l'apartat 4. Excepció del requisit de coneixements de llengua catalana, de totes les convocatòries

b. A l'annex 4 – Barem de mèrits de la convocatòria del procés d'estabilització per concurs oposició per cobrir les places del cos de Professors de la Fundació (Registre 11821)

Fonaments de Dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que es poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics que hi hagi en els seus actes.

2. D'altra banda, l'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratius correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició.

Per tot això, ordén

1) Rectificar l'errada advertida a l'apartat 4. Excepció del requisit de coneixements de llengua de les bases específiques de les convocatòries següents publicades al BOIB núm. 170, de 30 de desembre de 2022,

a) La convocatòria del procés d'estabilització per concurs oposició per cobrir les places del cos de Professors de la Fundació (BOIB 170 de 30 de desembre, registre 11821, pàgina 61838)

b) La convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places del cos de Professors de la Fundació (BOIB 170 de 30 de desembre 2022, registre 11822, pàgina 61870)

c) La convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places del Personal d'Administració i Serveis (PAS) de la Fundació (BOIB 170 de 30 de desembre, registre 11823, pàgina 61897)

On diu:

Les persones aspirants que estiguin treballant, en el moment de finalització de la presentació de sol·licituds, a l'administració de la CAIB i en la mateixa categoria i lloc al qual s'opta i no puguin acreditar el requisit exigit per a l'ingrés, queden exemptes del requisit d'acreditació del coneixement de la llengua catalana.

Ha de dir:

Les persones aspirants que estiguin treballant, en el moment de finalització de la presentació de sol·licituds, a la Fundació per als Estudis Superiors de Música i Arts Escèniques de les Illes Balears (FESMAE-IB) i en la mateixa categoria i lloc al qual s'opta i no puguin acreditar el requisit exigit per a l'ingrés, queden exemptes del requisit d'acreditació del coneixement de la llengua catalana.

2) Rectificar les errades advertides a l'annex 4 – Barem de mèrits de la convocatòria del procés d'estabilització per concurs oposició per cobrir les places del cos de Professors de la Fundació (BOIB 170 de 30 de desembre, registre 11821)

a) A la pàgina 61850

On diu:

2. Altres mèrits (màxim 8 punts)

Altres mèrits (màxim 8 punts). La suma de tots aquests mèrits no pot superar els 55 punts.

Ha de dir:

2. Altres mèrits (màxim 8 punts)

La suma de tots aquests mèrits no pot superar els 8 punts.

b) A la pàgina 61852

On diu:

2.4. Triennis reconeguts: fins a un màxim de 3 punts

Es valorarà cada trienni reconegut com a personal funcionari o com a personal laboral amb 0,6 punts per trienni, fins a un màxim de 15 punts

Ha de dir:

2.4. Triennis reconeguts: fins a un màxim de 3 punts

Es valorarà cada trienni reconegut com a personal funcionari o com a personal laboral amb 0,6 punts per trienni, fins a un màxim de 3 punts

c) A la pàgina 61852

On diu:

b) Interpretacions. Per cada actuació, concert com a intèrpret musical, obra estrenada com a compositor, actor i/o direcció de doblatge, locució, muntatge teatral, programa a la televisió o en mitjans audiovisuals: 0,1 punts. S'ha de presentar contracte, certificat, document de representant artístic o programa de mà.

Ha de dir:

b) Interpretacions. Per cada actuació, concert com a intèrpret musical, obra estrenada com a compositor, actor i/o direcció de doblatge, locució, muntatge teatral, programa a la televisió o en mitjans audiovisuals: 0,01 punts. S'ha de presentar contracte, certificat, document de representant artístic o programa de mà.

3) Publicar aquestes correccions d'errades al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

 

Palma, 19 gener de 2023

El president de la Fundació per als Estudis Superiors de Música i Arts Escèniques de les Illes Balears (FESMAE-IB) Marti X. March i Cerdà