Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE SOSTENIBILITAT I MEDI AMBIENT

Núm. 52211
Aprovació definitiva de l'acord del projecte executiu de l'àrea recreativa de Can Canut ubicat al Parc de Tecnologies Ambientals a Marratxí

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El 12 de desembre de 2022, la Presidenta del Consell Insular de Mallorca amb el dictamen previ de la Comissió Informativa General i de Comptes de dia 7 de desembre de 2022 va adoptar l'acord d' aprovar inicialment el denominat “2022P008 – Proyecto ejecutivo Área recreativa de Can Canut T.M. de Marratxí”, signat electrònicament pel tècnic projectista Emilio Pou Feliu (Codi CSV K7AA Q4JA 9HF4 7RRM HY3Q) amb pressupost per al coneixement de l'administració que ascendeix a 755.584,16.-€ (IVA exclòs); i es va acordar obrir un tràmit d'informació pública de 15 dies, amb la inserció prèvia d'un anunci en el BOIB, en el WEB del Consell Insular de Mallorca, i es va disposar la tramesa a l' Ajuntament de Marratxí i d'altres ens afectats.

El 15 de desembre de 2022 es va publicar l'anunci d'aprovació inicial en el BOIB (BOIB núm. 163), en el WEB del Consell Insular de Mallorca i en el tauler electrònic d'anuncis fins al 9 de gener de 2023.

L'art. 21.1.h) de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars atribueix a la presidència dels Consells Insulars ordenar la publicació de dels disposicions generals en el BOIB. El Decret de la presidenta del Consell Insular de Mallorca, de dia 9 de desembre de 2019, pel qual es determina l'organització del Consell Insular de Mallorca, i les seves posteriors modificacions, a l'art. 1 desconcentra la publicació en favor dels consellers executius i de les conselleres executives.

Una vegada transcorreguts els terminis d'informació pública i d'al·legacions sense que s'hagi presentat cap al·legació, reclamació o suggeriment i d'acord amb el que disposava el punt resolutori 7è de l'acord de la Presidenta del Consell Insular de Mallorca de dia 12 de desembre de 2022, esdevé definitiu l'acord d'aprovació inicial del denominat “2022P008 – Proyecto ejecutivo Área recreativa de Can Canut T.M. de Marratxí”.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (16 de gener de 2023)

La consellera executiva del departament de Sostenibilitat i Medi Ambient Aurora Ribot Lacosta