Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT D'ESTELLENCS

Núm. 52093
Modificació de l’ordenança reguladora del preu públic per la prestació del servei d’escola infantil municipal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Al no haver-se presentat cap al·legació durant el termini d'exposició pública contra l'acord provisional de l'expedient de modificació de l'ordenança reguladora del preu públic per la prestació del servei d'escola infantil municipal, adoptat per el ple de l'Ajuntament d'Estellencs en sessió ordinària del 2 de novembre del 2022, han quedat elevats a definitius l'esmentat acord en idèntics termes que en l'aprovació inicial i en compliment en l'article 17.4 del Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març.

ARTICLE 5.

Quantia Els preus públics seran els següents

5.1 Matricula i material

- Despeses de gestió i inscripció per curs escolar: 30€/ anuals

- Material preescolar: 30€/ anuals

La quota mensual (9 a 14h) 190€/mensuals

La quota mensual (9 a 16h) es de 255€/mensuals.

D'acord al Decret de les Illes Balears 8/2022, de 16 d'agost, els infants que realitzin el tercer curs d'educació infantil ( de 2 a 3 anys) l'assistència de 9 a 13h de setembre a juny la quota serà 0,00€. En el cas que assisteixin en el tram de 13:00 a 16:00h, la tarifa serà de 17€ mensual per cada fracció d'una hora.

DISPOSICIÓ FINAL

Aquesta normativa especifica s'aplicarà per els centres d'Educació infantil del municipi d'Estellencs a partir del dia de la seva publicació al BOIB per tots els nous matriculats i pels ja escolaritzats.

Contra el present Acord es podrà interposar recurs contenciós-administratiu, davant la Sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà a la publicació del present anuncio, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa.

 

( Firmado electrònicament, 11 de gener de 2023 )

El batle

Bartomeu Jover Sánchez