Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANTA EULÀRIA DES RIU

Núm. 50841
Aprovació inicial del projecte de redelimitació i divisió en dues unitats distintes de la unitat d’actuació UA-01CF, Can Fornet, Jesus, delimitada en les Normes Subsidiàries de Santa Eulària des Riu

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per acord del Ple de dia 22 de desembre de 2022, ha estat aprovat inicialment el projecte de redelimitació i divisió en dues unitats distintes de la unitat d'actuació UA-01CF, Can Fornet Jesus, delimitada en les Normes Subsidiàries de planejament municipal de Santa Eulària des Riu, sent els acords adoptats els següents:

Primer.- Aprovar inicialment la redelimitació i divisió de la UA-01CF, delimitada en les Normes Subsidiàries de Santa Eulària des Riu, en dos unitats d'actuació en sol urbà UA-01CFa i UA-01CFb.

Segon.- Suspendre l'atorgament de tota classe d'autoritzacions i llicències urbanístiques per a àrees o usos determinats i la possibilitat de presentar comunicacions prèvies en els àmbits corresponents a les unitats d'actuació en sol urbà UA-01CFa i UA-01CFb així com en la part de l'antiga UA-01CF no inclosa en aquestes. La duració de la suspensió serà dos anys o fins a l'aprovació definitiva. (Art. 51 LUIB).

Tercer.- Sotmetre a informació pública, per un termini de 30 dies hàbils, la documentació referenciada en l'apartat anterior mitjançant inserció d'anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en un diari dels de major difusió a les Illes Balears i a la pàgina web municipal.

Durant aquest període quedarà l'expedient a disposició de qualsevol que vulgui examinar-lo i es podran deduir les al·legacions pertinents.

Quart.- Sol·licitar informe a les administracions o ens les competències dels quals es puguin veure afectades per la present modificació. "

De conformitat amb el que disposen els articles 55.3 i 73.a de la Llei 12/2017, de 20 de desembre, d'Urbanisme de les Illes Balears, se sotmet a informació pública durant un període de 30 dies hàbils perquè els possibles afectats així com qualsevol interessat puguin consultar-lo i formular les al·legacions que estimin oportunes.

Durant aquest termini d'exposició pública l'expedient podrà ser examinat a les dependències del departament d'obres al carrer Mariano Riquer Wallis nº 4, 3ª planta, Santa Eulària des Riu, de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 hores, així com a la web municipal 

www.santaeulalia.net.

 

 Santa Eulària des Riu, (signat electrònicament: 18 de gener de 2023)

L'alcalde accidental Miguel Tur Rubio