Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

SINDICATURA DE COMPTES

Núm. 50383
Resolució del síndic major per la qual es nomena el Tribunal Qualificador del procés excepcional d’estabilització de l’ocupació pública de llarga durada, per concurs extraordinari de mèrits, per cobrir dues places d’auditor del personal funcionari de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant l'Acord del Consell de la Sindicatura de 30 de novembre de 2022 (BOIB núm. 157, de 3 de desembre de 2022) es varen aprovar la convocatòria, les bases i el barem de mèrits del procés excepcional d'estabilització de l'ocupació pública de llarga durada, per concurs extraordinari de mèrits, per cobrir dues places d'auditor del personal funcionari de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears.

2. El 4 de gener de 2023 va acabar el termini per presentar sol·licituds establert en la base 5.6.

Fonament de dret

1. D'acord amb el que disposa la base 14.2, el nomenament dels membres dels tribunals s'ha de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears un cop finalitzat el període de presentació d'instàncies.

2. Conforme a la base 14.6, el president del Tribunal ha de convocar els membres titulars i els suplents perquè el Tribunal es constitueixi dins els quinze dies següents al de publicar-se'n el nomenament dels membres en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Per tot això, 

 

Resolc

1.    Nomenar les persones següents per formar part del Tribunal Qualificador del procés excepcional d'estabilització de l'ocupació pública de llarga durada, per concurs extraordinari de mèrits, per cobrir dues places d'auditor del personal funcionari de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears:

Presidenta:

Titular: Isabel Marta Monjo Bordoy

 

Suplent: María Antonia Andreu Servera

 

Vocal:

Titular: Maria Marqués Caldentey

Suplent: Miquel Perelló Julià

 

Secretària:

Titular: Maria del Carme Bennàssar Ferragut

Suplent: Maria Magdalena Oliver Rotger

2. Publicar aquesta Resolució i el seu annex en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el portal web de la Sindicatura de Comptes (<www.sindicaturaib.org>).

 

Data de la signatura electrònica (18 de gener de 2023)

El síndic major Joan Rosselló Villalonga