Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 714563
Correcció d’ errors de la resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears, de 4 de novembre de 2022 per la qual s’aprova la convocatòria per a cobrir, pel sistema de promoció interna temporal, 1 plaça vacant de la categoria grup administratiu de la funció administrativa de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència de Hospital Universitari Son Espases per a Admissió de Hospital Psiquiàtric

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant de la resolució del director gerent de l'Hospital Universitari Son Espases de 4 de novembre de 2022   i publicada el 22 de novembre de 2022 al BOIB núm. 152 s'aprova la convocatòria per a cobrir, pel sistema de promoció interna temporal, 1 plaça vacant de la categoria grup administratiu de la funció administrativa de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència de Hospital Universitari Son Espases per a Admissió de Hospital Psiquiàtric.

2. S'ha advertit diferents errades,  en el títol de la convocatòria, en els fets, en el punt 1 de la Resolució, en el punt 1.1. de l'Annex I i en el punt 3.1 de l'Annex 4.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, estableix que “les Administracions públiques podran, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instàncies dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes”.

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició.

Per tot això, dicto la següent

RESOLUCIÓ

1. Rectificar diferents errades  a la resolució del director gerent de l'Hospital Universitari Son Espases de 4 de novembre de 2022   i publicada el 22 de novembre de 2022 al BOIB núm. 152 s'aprova la convocatòria per a cobrir, pel sistema de promoció interna temporal, 1 plaça vacant de la categoria grup administratiu de la funció administrativa de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència de Hospital Universitari Son Espases per a Admissió de Hospital Psiquiàtric.

Les persones candidates disposen d'un nou termini de deu dies naturals a explicar des de l'endemà al de la publicació d'aquesta correcció d'errors.

Palma, 29 de novembre de 2022

El director gerent de l'Hospital Universitari Son Espases P.D. Consellera d'Administracions Públiques i  modernització (Resolució de 03/.11.2020 BOIB nº 191 de 07/11/2020) P.D. Director General del Servei de Balear de Salut (Resolució de 11.03.2021 BOIB nº 39 de 20/03/2021) Josep Manuel Pomar Reynés

 

ANNEX Correcció d'errors

En el títol de la convocatòria:

On diu:

Resolució del director gerent de la Gerència de Hospital Universitari Son Espases del Servei de Salut de les Illes Balears de 4 de novembre de 2022 per la qual s'aprova la convocatòria per cobrir, pel sistema de promoció interna temporal, 1 plaça vacant de la categoria grup administratiu de la funció administrativa de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència de Hospital Universitari Son Espases per Admissió de Hospital Psiquiàtric.

Ha de dir:

Resolució del director gerent de la Gerència de Hospital Universitari Son Espases del Servei de Salut de les Illes Balears de 4 de novembre de 2022 per la qual s'aprova la convocatòria per cobrir, pel sistema de promoció interna temporal, 1 plaça vacant de la categoria grup administratiu de la funció administrativa de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència de Hospital Universitari Son Espases per Administració de Hospital Psiquiàtric.

En els Fets:

On diu:

És necessari cobrir, pel sistema de promoció interna temporal, 1 plaça de la categoria grup administratiu de la funció administrativa de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència de Hospital Universitari Son Espases per Admissió de Hospital Psiquiàtric.

Ha de dir:

És necessari cobrir, pel sistema de promoció interna temporal, 1 plaça de la categoria grup administratiu de la funció administrativa de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència de Hospital Universitari Son Espases per Administració de Hospital Psiquiàtric.

En el punt 1 de la Resolució:

On diu:

Aprovar la convocatòria per cobrir, pel sistema de promoció interna temporal 1 plaça de la categoria grup administratiu de la funció administrativa corresponent a la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència de Hospital Universitari Son Espases per a Admissió de Hospital Psiquiàtric.

Ha de dir:

Aprovar la convocatòria per cobrir, pel sistema de promoció interna temporal 1 plaça de la categoria grup administratiu de la funció administrativa corresponent a la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència de Hospital Universitari Son Espases per Administració de Hospital Psiquiàtric.

En el punt 1.1 de l'Annex I:

On diu:

Es convoca 1 plaça de la categoria grup administratiu de la funció administrativa (C1), adscrita a Admissió de Hospital Psiquiàtric de la Gerència de Hospital Universitari Son Espases.

Ha de dir:

Es convoca 1 plaça de la categoria grup administratiu de la funció administrativa (C1), adscrita a Administració de Hospital Psiquiàtric de la Gerència de Hospital Universitari Son Espases.

 

En el punt 3 de l'Annex 4:

On diu:

Serveis prestats a Admissió d'Hospitalització de Hospital Psiquiàtric a la qual està adscrita la plaça convocada. Màxim 20 punts.

Ha de dir:

Serveis prestats a Administració d'Hospitalització de Hospital Psiquiàtric a la qual està adscrita la plaça convocada. Màxim 20 punts.