Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL DE GOVERN

Núm. 705277
Acord del Consell de Govern de 28 de novembre de 2022 de concessió dels premis anuals Esports IB 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 117, de 23 de setembre de 2017, es va publicar el Decret 46/2017, de 22 de setembre, pel qual es regulen els premis anuals Esports IB, que, d'acord amb l'article 1, tenen per objecte honorar i reconèixer l'activitat esportiva de persones, esportistes, equips, clubs i entitats relacionades amb l'àmbit de l'activitat física i l'esport. L'article 2 estableix que els premis tendran caràcter anual i de naturalesa honorífica, no retribuïda i no generaran cap efecte econòmic. Les distincions, que consistiran en un guardó amb una imatge representativa de les Illes Balears, són personals i intransferibles.

Segons l'article 6 del Decret 46/2017, correspon a l'Assemblea Balear de l'Esport formular les propostes o candidatures de cadascuna de les modalitats convocades dels guardons esportius i de les mencions al mèrit esportiu de les Illes Balears. L'article 7 regula el jurat, com a l'òrgan col·legiat al qual correspon valorar les propostes o candidatures presentades per l'Assemblea Balear de l'Esport, del qual la consellera d'Afers Socials i Esports, n'és la presidenta.

D'altra banda, de l'article 9 es desprèn que el jurat, mitjançant la seva presidenta, ha d'elevar els noms dels candidats proposats per l'Assemblea Balear de l'Esport al Consell de Govern, que és qui ha d'adoptar l'acord de concessió dels premis i les mencions.

Mitjançant la Resolució de la consellera d'Afers Socials i Esports, de 15 de setembre de 2022, que es va publicar en el BOIB núm. 123, de 20 de setembre de 2022, es varen convocar els premis anuals Esports IB 2022.

El 2 de novembre es va reunir l'Assemblea Balear de l'Esport per fer la proposta de les candidatures als premis i mencions, en el marc d'aquesta convocatòria. El 21 de novembre va tenir lloc la sessió en la qual el jurat dels premis anuals Esports IB va dur a terme les votacions per elegir les candidatures guardonades.

Per tot això, com a presidenta del jurat i d'acord amb l'article 9 del Decret 46/2017 i l'apartat 7.1 de la Resolució, de 15 de setembre de 2022, de convocatòria dels premis, el Consell de Govern, a proposta de la consellera d'Afers Socials i Esports, en la sessió de 28 de novembre de 2022, adoptà, entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Atorgar els premis anuals Esports IB 2022, que són els següents:

Premis per a cada categoria:

Posam valors a l'esport: Sra. Tatiana Ferreira Atao.

Promesa masculina: Sr. Izan Guevara Bonnin.

Promesa femenina: Sra. Noa Djiu Morro.

Millor esportista femenina: Sra. Mavi García Cañellas.

Millor esportista masculí: Sr. Augusto Fernández Guerra.

Millor esportista d'esport adaptat masculí: Sr. Xavi Torres Ramis.

Millor esportista d'esports adaptat femení: Sra. Violeta del Reino Diez del Valle.

Millor equip femení: Avarca Menorca.

Millor equip masculí: Mallorca Palma Futsal.

Millor tècnic: Sr. Francisco Martín Torres .

Millor tècnica: Sra. Silvia Riera Clapés.

Premi honorífic: Sra. Rafael Márquez Cladera.

Mencions al mèrit esportiu:

Sra. Marga Perelló Perelló.

Sra. Paula Barceló Martín.

Sra. Úrsula Pueyo Marimón.

Sr. Sete Benavides López de Ayala.

C.E. Constància.

H.C. Eivissa.

Segon. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 28 de novembre de 2022

La secretària de Consell de Govern Mercedes Garrido Rodríguez