Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 658847
Decret del president en funcions del Consell Insular de Menorca núm. 291/2022 de 7 de novembre, relatiu al canvi de membres en la Comissió Tècnica Assessora d’Urbanisme i Ordenació del Territori (Exp. 0342-2022-000002)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 2 del Reglament de funcionament de les comissions tècniques assessores en matèria d'urbanisme i ordenació del territori i patrimoni històric del Consell Insular de Menorca preveu la composició i nomenament dels seus membres, i contempla que el nomenament i la designació dels diferents membres, titulars i suplents, correspon a la presidència del Consell Insular.

El Ple del Consell Insular, en sessió de caràcter extraordinari de 22 de juliol de 2019, adoptà l'acord de que la Comissió Tècnica Assessora d'Urbanisme i Ordenació del Territori estarà integrada per un/a president/a, un/a vicepresident/a i disset vocals.

Mitjançant el Decret de Presidència núm. 2019/589, de 18 de novembre de 2019, es van nomenar els titulars i suplents de l'esmentada comissió.

Atès que en data 17.06.2022 (RE 015106), el Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de les Illes Balears comunica la designació del Sr. Dámaso de la Cruz Pons com a representant a la comissió, en substitució del Sr. Josep Quintana Subirats;

Atès que per Decret de presidència núm. 169/2021, de 9 de juliol (BOIB núm. 92, de 10-7-2021) es va nomenar el senyor Miquel Àngel Maria Ballester, vicepresident d'aquest Consell Insular, al qual correspon, de conformitat amb l'art. 25 de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars, les funcions pròpies d'aquesta presidència en els supòsits de vacant, absència, malaltia o qualsevol altre impediment;

D'acord així mateix amb el Decret de Presidència núm. 289/2022, de 7 de novembre, pel qual es designa el vicepresident, senyor Miquel Àngel Maria Ballester com a president en funcions, mentre duri l'absència de la presidenta, senyora Susana Irene Mora Humbert;

En ús de les facultats que em confereix l'ordenament jurídic vigent,

RESOLC

Primer. Cessar com a membres de la Comissió Tècnica Assessora d'Urbanisme i Ordenació del Territori, en representació del Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de les Illes Balears, a les persones següents:

- Sr. Josep Quintana Subirats  (titular)

- Sr. Dámaso de la Cruz Pons (suplent)

Segon. Nomenar com a membres de la Comissió Tècnica Assessora d'Urbanisme i Ordenació del Territori, en representació del Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de les Illes Balears, a la persona següent:

- Sr. Dámaso de la Cruz Pons (titular)

Tercer.  Que es notifiqui aquesta resolució a les persones interessades i se'n publiqui el seu contingut en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), sense perjudici que aquesta resolució produeixi efectes des de la data de la seva signatura.

Quart. Que se'n doni compte al Ple en la primera sessió que tengui lloc.

Maó, 9 de novembre de 2022

Per delegació de la presidenta La secretària Rosa Salord Olèo (Decret 427/2019, d'11 de juliol) (BOIB núm. 97 de 16-7-2019)