Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE LLUCMAJOR

Núm. 644819
Aprovació provisional de la modificació de l’Ordenança Fiscal Reguladora de la Taxa per la prestació del servei relatiu a la recollida i tractament dels residus sòlids urbans

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament, en sessió extraordinària celebrada el dia 03/11/2022, ha adoptat el següent acord:

Primer.- Aprovar, amb caràcter provisional, la modificació de l'Ordenança Fiscal Reguladora de la Taxa per la prestació del servei relatiu a la recollida i tractament dels residus sòlids urbans que consta a l'expedient electrònic 2022-9636D i en CSV: 14155501057012644640.

Segon.- Sotmetre l'expedient a l'exposició pública en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament durant un termini de 30 dies, durant els quals les persones interessades podran examinar l'expedient i presentar les reclamacions que considerin oportunes. L'anunci d'exposició pública també s'haurà de publicar en el BOIB i en un diari de major difusió de la CAIB.

Tercer.- Sotmetre les al·legacions o reclamacions que eventualment s'hagin presentat al Ple de l'Ajuntament i aprovació definitiva de l'Ordenança. En cas que no se n'hagin presentat, l'acord provisional esdevindrà definitiu sense necessitat d'adoptar un nou acord de plenari. Document firmat electrònicament. L'autenticitat d'aquest document pot ser comprovada mitjançant el CSV: 14155501057012644640 en https://seu.llucmajor.org

Això s'exposa al públic per un termini de trenta dies, amb la finalitat que s'hi puguin presentar les al·legacions i reclamacions que es considerin pertinents.

 

Llucmajor, (Signat electrònicament:3 de novembre de 2022)

El batle Éric Jareño Cifuentes