Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE FONS EUROPEUS, UNIVERSITAT I CULTURA

Núm. 640542
Resolució del conseller per la qual es revoquen les subvencions concedides en el marc de la convocatòria pública per possibilitar l’accés de l'alumnat dels centres docents privats, privats concertats, escoles infantils municipals i escoles infantils dels consells insulars, que estiguin autoritzats, a les activitats del programa «Viu la cultura» en el curs 2021-2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. L'11 de gener de 2022, es va publicar la convocatòria pública de subvencions per possibilitar l'accés de l'alumnat dels centres docents privats, privats concertats, escoles infantils municipals i escoles infantils dels consells insulars, que estiguin autoritzats, a les activitats del programa «Viu la cultura» en el curs 2021-2022, mitjançant la Resolució del conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura  d'11 de gener 2022.

2. El 16 de juny de 2022, es va publicar la Resolució del conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura en relació amb les sol·licituds presentades en la convocatòria de subvencions per possibilitar l'accés de l'alumnat dels centres docents privats, privats concertats, escoles infantils municipals i escoles infantils dels consells insulars, que estiguin autoritzats, a les activitats del programa «Viu la cultura» en el curs 2021-2022. En la qual s'atorgaven les subvencions a les persones o entitats que figuren en l'annex1.

3. Les persones o entitats que figuren en l'annex 1 no han aportat la documentació per a la justificació de la realització de les actuacions subvencionades.

4. La Direcció General de Cultura ha fet un requeriment a les persones i entitats que figuren en l'annex 1 mitjançant el qual se'ls sol·licita la presentació de la documentació justificativa que acrediti la realització de les actuacions subvencionades en un termini de quinze dies, d'acord amb el Reial decret 887/2006.

5. Un cop exhaurit el termini per aportar la documentació requerida, les persones i entitats que figuren en l'annex 1 no han presentat la documentació pendent.

Fonaments de dret

1. Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, de 31 de desembre).

2. Reial Decret 887/2006, de 21 de juliol pel qual s'aprova el Reglament de la Llei 38/2003, General de Subvencions

3. Ordre de la consellera d'Educació i Cultura, d'1 de juliol de 2009, per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions en matèria d'educació i cultura (BOIB núm. 100, d'11 de juliol).

4. Resolució del conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura per la qual es convoquen subvencions per possibilitar l'accés de l'alumnat dels centres docents privats, privats concertats, escoles infantils municipals i escoles infantils dels consells insulars, que estiguin autoritzats, a les activitats del programa «Viu la cultura» en el curs 2021-2022  (BOIB núm. 7, de 11 de gener de 2022).

5. Resolució del conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura en què es corregeix una errada en la publicació de la Resolució de 29 de desembre de 2021 per la qual es convoquen subvencions per possibilitar l'accés de l'alumnat dels centres docents privats, privats concertats, escoles infantils municipals i escoles infantils dels consells insulars, que estiguin autoritzats, a les activitats del programa «Viu la cultura» en el curs 2021-2022 .

6. Resolució del conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura de correcció d'errades advertides en la publicació de la Resolució de 9 de febrer de 2022 en què es corregeix una errada en la publicació de la Resolució de 29 de desembre de 2021 per la qual es convoquen subvencions per possibilitar l'accés de l'alumnat dels centres docents privats, privats concertats, escoles infantils municipals i escoles infantils dels consells insulars, que estiguin autoritzats, a les activitats del programa «Viu la cultura» en el curs 2021-2022.

7. El 16 de juny de 2022, es va publicar la Resolució del conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura en relació amb les sol·licituds presentades en la convocatòria de subvencions per possibilitar l'accés de l'alumnat dels centres docents privats, privats concertats, escoles infantils municipals i escoles infantils dels consells insulars, que estiguin autoritzats, a les activitats del programa «Viu la cultura» en el curs 2021-2022.

8. Articles 21.1 i 68.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Resolució

1. Revocar la subvenció als beneficiaris que figuren en l'annex 1.

2. Declarar conclòs el procediment i, per tant, arxivar els expedients indicats en l'annex 1

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura en el termini d'un mes, comptador des del dia de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa

Administrativa del Tribunal Superior de Justícia en el termini de dos mesos comptadors a  partir de l'endemà d'haver-se publicat, d'acord amb l'article 10.1a i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (24 d´octubre de 2022)

La directora general Catalina Solivellas Rotger Per delegació de competència del conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura (BOIB 57/2021)

 

 

ANNEX 1

EXPEDIENTS ARXIVATS SUBVENCIONS VIU 2022

Núm. expedient

Persona o entitat sol·licitant

Objecte de la sol·licitud

Import revocat

VIU 28/2022

 

EARTH CHILDREN HIGH SCHOOL SL

 

Subvencions per possibilitar l'accés de l'alumnat dels centres docents privats, privats concertats, escoles infantils municipals i escoles infantils dels consells insulars, que estiguin autoritzats, a les activitats del programa «Viu la cultura» en el curs 2021-2022 (The Montessori School)).

105,00 €

VIU 51/2022

 

COL·LEGI PIUS XII

 

Subvencions per possibilitar l'accés de l'alumnat dels centres docents privats, privats concertats, escoles infantils municipals i escoles infantils dels consells insulars, que estiguin autoritzats, a les activitats del programa «Viu la cultura» en el curs 2021-2022.

168,75 €