Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 590130
Decret de la Presidència del Consell Insular de Mallorca pel qual es modifica el membre suplent del Grup Ciudadanos –Partido de la Ciudadanía a la Comissió Informativa General i de Comptes

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aquesta Presidència, avui , ha decretat:

"Fets

Primer. El dia 19 de juliol de 2019 es va dictar el Decret pel qual es van designar les persones que formen la Comissió Informativa General i de Comptes en representació del diferents grups polítics.

Segon. El dia 30 de setembre de 2022 el portaveu del Grup Ciudadanos – Partido de la Ciudadanía al Consell de Mallorca ha sol·licitat la modificació del representant suplent del Grup en la Comissió Informativa, substituint a la Sra. Beatriz Camiña Pinós per el Sr. Oswaldo Cifre Bordoy.

Per tot això ,

DECRET

Primer.  Designar perquè formi part de la Comissió Informativa General i de Comptes, com a membre suplent  en representació del Grup Ciudadanos – Partido de la Ciudadanía al Consell de Mallorca el Sr. Oswaldo Cifre Bordoy.

D'aquesta manera els vocals de la Comissió Informativa General i de Comptes en representació del Grup Ciudadanos – Partido de la Ciudadanía al Consell de Mallorca son:

  • Titular: Margalida Isabel Roig Catany
  • Suplent: Oswaldo Cifre Bordoy

Segon. Comunicar aquest Decret a les persones interessades i publicar-ne el contingut en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i a la Seu electrònica del Consell de Mallorca.

Tercer.  Donar-ne compte al Ple, en la primera sessió ordinària que tengui lloc."

 

Palma, 5 d'octubre de 2022

La presidenta del Consell Insular de Mallorca Catalina Cladera Crespí