Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 583373
Decret de la Presidència del Consell Insular de Mallorca pel qual es modifica el membre suplent del Grup Ciudadanos- Partido de la Ciudadanía a la Comissió de Govern

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aquesta Presidència, avui, ha decretat:

“Fets

Primer. El Ple del Consell de Mallorca en la sessió de dia 18 de juliol de 2019 va determinar la composició i la periodicitat de la Comissió de Govern.

Segon. Els grups polítics representats en el Consell de Mallorca varen formular les propostes de designació dels membres, titulars i suplents, que formen part de la Comissió de Govern.

Tercer. Per Decret de Presidència de dia 19 de juliol de 2019 es van designar els membres de la Comissió de Govern.

Quart. Dia 30 de setembre de 2022 el portaveu del Grup Ciudadanos-Partido de la ciudadanía al Consell de Mallorca, comunica el canvi de representant suplent per part del Grup a la Comissió de Govern, designant al Sr. Oswaldo Cifre Bordoy com a suplent.

Per tos això,

DECRET

Primer. Designar com a membre suplent de la Comissió de Govern per part del Grup Ciudadanos – Partido de la Ciudadanía al Consell de Mallorca, al Sr. Oswaldo Cifre Bordoy, quedant la representació del citat Grup de la següent manera:

  • Titular: Margalida Isabel Roig Catany
  • Suplent: Oswaldo Cifre Bordoy

Segon. Comunicar aquest Decret a les persones interessades i publicar-ne el contingut en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i en la Seu electrònica del Consell de Mallorca.

Tercer. Donar-ne compte al Ple, en la primera sessió que tengui lloc.”

 

Palma, 5 d'octubre de 2022

La presidenta del Consell Insular de Mallorca Catalina Cladera Crespí