Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE SANT ANTONI DE PORTMANY

Núm. 572123
Correcció d'errada material de la fitxa de la modificació puntual de l'ASU 34/03 Bosc d’en Frit del Pla General d'Ordenació Urbana de Sant Antoni de Portmany

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, a la sessió celebrada el 29 de setembre de 2022, ha acordat la correcció de l'error material de la fitxa de la modificació puntual del PGOU relatiu a l'ASU 34/03 Bosc d'en Frit del Pla General de Ordenació Urbana de Sant Antoni de Portmany, en els termes previstos a la memòria de "correcció d'errada material de la modificació puntual de l'ASU 34/03 Bosc d'en Frit del Pla General d'Ordenació Urbana de Sant Antoni de Portmany", de 25 d'agost de 2022, redactada pel senyor José María Mayol Comas. La documentació que conté la correcció de l'errada material de la fitxa de la modificació puntual del PGOU relatiu a l'ASU 34/03 Bosc d'en Frit del Pla General d'Ordenació Urbana de Sant Antoni de Portmany i es pot trobar al Portal de Transparència allotjat a la web municipal, a l'apartat 7. Urbanisme, Obres Públiques; 7.1 Planejament Urbanístic.

Atès l'acord del Ple de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, sessió celebrada el 28 d'abril de 2022, d'aprovació definitiva de la Modificació d'ASU 34/03 Bosc den Frit del Pla General d'Ordenació Urbana de Sant Antoni de Portmany .

Vist el que disposa l'article 54, 55 i 59 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears i, de conformitat amb l'acord acordat pel Ple de l'Ajuntament de 28 dabril de 2022, d'aprovació definitiva de la Modificació d'ASU 34/03 Bosc d'en Frit del Pla General d'Ordenació Urbana de Sant Antoni de Portmany, ha estat publicat al BOIB núm. 62, de 12 de maig de 2022, l'acord plenari de l'aprovació definitiva de la modificació d'ASU 34/03 Bosc d'en Frit del Pla General d'Ordenació Urbana de Sant Antoni de Portmany.

Vist l'establert a l'article 65 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears sobre l'executivitat dels instruments de planejament i en compliment del contingut de l'acord d'aprovació definitiva de la modificació d'ASU 34/ 03 Bosc d'en Frit del Pla General d'Ordenació Urbana de Sant Antoni de Portmany, es procedeix en data 4 d'agost de 2022 al BOIB núm. 1022, a la publicació de la fitxa de gestió de la modificació d'ASU 34/03 Bosc d'en Frit del Pla General d'Ordenació Urbana de Sant Antoni de Portmany (Annex I).

Detectat com ha estat l'existència d'errada material a la fitxa de gestió de la Modificació d'ASU 34/03 Bosc d'en Frit del Pla General d'Ordenació Urbana de Sant Antoni de Portmany publicada al BOIB núm. 102 de 4 d'agost de 2022, en faltar la columna corresponent a l'aprofitament urbanístic com a incentiu de gestió, error que també havia estat detectat pel Consell insular al seu informe preceptiu en fase d'aprovació inicial i en què s'assenyalava el següent: “Tot i que no s'hi fa referència a la Memòria, la modificació no inclou a la nova fitxa de l'ASU l'aprofitament que a la fitxa vigent es recull sota el concepte “incentiu de gestió” i que al PGOU vigent té un valor de 10.600 m3. Això suposa una reducció de l'aprofitament lucratiu assignat actualment a l'ASU.” .

Vista la memòria que consta a l'expedient de Correcció d'errada material de la modificació puntual de l'ASU 34/03 Bosc d'en Frit del Pla General d'Ordenació Urbana de Sant Antoni de Portmany, de 25 d'agost de 2022, redactada pel senyor José María Mayol Comas, signada electrònicament, que confirma l'error material referit així com la proposta de la seua correcció mitjançant la compleció de la fitxa de gestió de la modificació puntual de l'ASU 34/03 Bosc d'en Frit del Pla General d'Ordenació Urbana de Sant Antoni de Portmany en els termes correctes i complets.

Vist que de conformitat amb el que estableix l'article 54.1.b) de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears, és l'Ajuntament qui ostenta la competència per a l'aprovació definitiva de la modificació que ens ocupa i, per tant, la competència per a la correcció d'errades d'aquesta.

A la vista de la tramitació legalment establerta conforme al que disposa l'article 54, 55 i 59 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears, i vista la competència del Ple, en virtut dels articles 22.2 c) i 47.2 ll) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, i article 94 m) de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears.

Vist l'informe amb proposta de resolució de la Tècnica de l'Administració General del Departament d'Urbanisme i Activitats de data 1 de setembre de 2022, així com el dictamen de la Comissió Informativa de Ple de 26 de setembre de 2022

ACORD

Primer. Corregir l'errada material de la fitxa de la modificació puntual del PGOU relatiu a l'ASU 34/03 Bosc d'en Frit del Pla General d'Ordenació Urbana de Sant Antoni de Portmany en els termes previstos a la memòria de “correcció d'errada material de la modificació puntual de l'ASU 34/03 Bosc d'en Frit del Pla General d'Ordenació Urbana de Sant Antoni de Portmany” de 25 d'agost de 2022, redactada pel senyor José María Mayol Comas i que consta a l'expedient.

Segon. Publicar aquest Acord de correcció d'errades al Butlletí Oficial de les Illes Balears; publicar la fitxa de gestió de la modificació d'ASU 34/03 Bosc d'en Frit del Pla General d'Ordenació Urbana de Sant Antoni de Portmany corregida (Annex I); i inserir-ne l'anunci al tauler d'edictes de la seu electrònica municipal.

Tercer. Comunicar i remetre a l'Arxiu d'Urbanisme de les Illes Balears i al Consell d'Eivissa aquest acord juntament amb el text de la correcció d'errades de la modificació puntual del PGOU relatiu a l'ASU 34/03 Bosc d'en Frit del Pla General d'ordenació urbana de Sant Antoni de Portmany.

 

Sant Antoni de Portmany, (signat electrònicament: 4 d'octubre de 2022)

L'alcalde (Marcos Serra Colomar)

Documents adjunts