Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 559135
Extracte de les bases de la convocatòria per a l'atorgament de subvencions per a esportistes locals 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En sessió ordinària celebrada dia 8 de setembre de 2022, el Plenari de l'Ajuntament d'Inca ha aprovat les bases per a l'atorgament de subvencions a esportistes locals 2022, per accions fetes durant el 2022.

D'acord amb l'article 9.3 de la Llei 38/2003, del 17 de novembre, General de subvencions, per mitjà del present edicte es publica l'extracte de les bases el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions.

 

Document signat electrònicament (26 de setembre de 2022)

El batle Virgilio Moreno Sarrió

 

Codi d'identificació assignat BDNS: 650333

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b y 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de les bases el text complet de la qual i els annexos és poden consultar a la base de dades nacional de subvencions, mitjançant el següent enllaç: https://www.pap.hacienda.gob.es/bdnstrans/GE/es/convocatorias

1. Objecte

Aquestes bases tenen per objecte fixar els criteris i regular el procediment per a la concessió de subvencions en matèria esportiva, que atorgui l'Ajuntament d'Inca, a través del Servei d'Esports, destinades a finançar als esportistes locals per la seva participació en competicions esportives oficials fora de Mallorca, en règim de concurrència competitiva, en el marc de què disposa la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, l'Ordenança general de subvencions de l'Ajuntament d'Inca i el Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el reglament de la Llei 38/2003, de 17 de novembre,

2. Crèdit i partida pressupostària

L'Ajuntament destinarà un fons estimat de QUINZE MIL EUROS (15.000 €), amb càrrec a l'aplicació pressupostària 34100.4830002.

No podran atorgar-se subvencions per import superior a l'esmentat (600 €).

Es pot preveure la possibilitat d'incrementar el crèdit amb un import addicional.

3. Període d'execució dels desplaçaments

Les subvencions concedides a l'empara d'aquestes bases, s'hauran de destinar a finançar projectes/activitats desenvolupats/ades durant el període entre l'1 de desembre del 2021 i el 30 de novembre del 2022.

4. Procediment de concessió

El procediment de concessió de les subvencions regulades a les presents Bases Reguladores serà el de concurrència competitiva.

L'extracte de la convocatòria que regirà aquest procediment es publicarà, a través de la Base de Dades Nacional de Subvencions, al BOIB (Butlletí Oficial de les Illes Balears).

 

5. Termini i forma de justificació

Les subvencions atorgades hauran de justificar-se en el termini de 15 dies a comptar de l'endemà de la publicació, en el teuler d'anuncis electrònic i a la web municipal, d'aquest acord de resolució.

Són aplicables a la justificació i al cobrament del procediment de concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva els articles 23 al 25 de l'Ordenança general reguladora de la concessió de subvencions de l'Ajuntament d'Inca (publicada en el BOIB núm. 66, de dia 26 de maig de 2016).

6. Informació i assessorament

Us podeu adreçar al servei d'Esports a l'adreça de correu electrònic serveidesports@ajinca.net o bé a les oficines del servei d'Esports, ubicades a les Piscines Municipals d'Inca-Catalina Corró Llorente, carrer de Gabriel Alomar, 3, telèfon 971 504 216.