Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 523808
Extracte de l’acord del Consell Executiu en sessió de caràcter ordinari de 5 de setembre de 2022, relatiu a l’aprovació de la convocatòria d’ajuts de minimis per al sector equí 2022 (Exp. 3304-2022-000001)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS 648214

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet del qual es pot consultar en la Base de Dades Nacional de Subvencions (https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/648214):

Primer. Beneficiaris.

Poden ser beneficiàries de les ajudes convocades mitjançant aquesta resolució les persones físiques o jurídiques o agrupacions de persones físiques o jurídiques, les comunitats de béns o qualsevol altre tipus d'unitat econòmica o patrimoni separat sens personalitat jurídica que, en el moment de finalització del termini de presentació de sol·licituds d'ajuda, tenguin els equins en explotacions de bestiar equí degudament inscrites en el Registre General d'Explotacions Ramaderes (REGA), si s'escau, segons l'activitat subvencionada.

La comprovació de la inscripció en el REGA es farà d'ofici, excepte manifestació contrària del peticionari, ja que amb la presentació de la sol·licitud d'ajuda s'entén atorgada aquesta autorització. El titular ha de facilitar el nombre de REGA.

Els beneficiaris han de desenvolupar la seva activitat dins l'àmbit territorial de Menorca (annex I).

Segon. Objecte

L'objecte d'aquests ajuts de minimis és donar suport a les actuacions, interiors o exteriors, de promoció, divulgació i formació o tecnificació dutes a terme pels agents del sector equí de Menorca per tal d'impulsar i dinamitzar el sector.

Tercer. Bases reguladores

Aquesta convocatòria es regirà per les bases aprovades per acord del Consell Executiu del Consell Insular de Menorca en sessió de caràcter ordinari de dia 20 de setembre de 2021 (BOIB núm. 136, de 5 d'octubre de 2021), amb les modificacions que s'assenyalen a la convocatòria aprovada per acord del Consell Executiu de 5 de setembre de 2022.

Quart. Import

L'import global màxim de la convocatòria és de 50.000 € (cinquanta mil euros).

Cinquè. Terminis de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds serà d'un mes comptat a partir del dia següent a la data de publicació d'aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

Sisè. Altres dades

L'import màxim total que podran rebre les associacions i els hipòdroms en el marc de la convocatòria és de 14.400 € i la resta de sol·licitants 7.600 €.

(Signat electrònicament: 14 de setembre de 2022)

La secretària del Consell Insular de Menorca Rosa Salord Oleo