Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FUNDACIÓ BANC DE SANG I TEIXITS DE LES ILLES BALEARS

Núm. 519589
Acord del Patronat de la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears del 13 de setembre de 2022 de modificació d’errors del Acord del Patronat de la FBSTIB de 30 de juny de 2022 pel qual s’aprova l’oferta pública d’estabilització per a l’any 2022 corresponent al personal laboral de la FBSTIB

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Primer. Aprovar la modificació d'errors de l'oferta pública d'estabilització per a l'any 2022 corresponent al personal laboral de la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears, que suposa un total de de quaranta (40) places corresponents a estabilització, amb la distribució indicada en els annexos que s'adjunten i en els termes establerts en aquest Acord, publicada al BOIB núm. 69 amb data 28 de maig del 2022.

Segon. Oferir pel torn corresponent a l'oferta pública d'estabilització les places següents, d'acord amb el desglossament següent:

— Trenta-quatre (34) places vacants de personal laboral, corresponents a les places de naturalesa estructural, dotades pressupostàriament, que han estat ocupades de manera temporal i ininterrompuda amb anterioritat a l'1 de gener de 2016, d'acord amb el que preveu la Llei 20/2021, esmentada en el paràgraf anterior. Al acord inicial es va indicar, erròniament, trenta-dos (32) places.

— Sis (6) places vacants de personal laboral, corresponents a les places de naturalesa estructural, dotades pressupostàriament, que han estat ocupades de manera temporal i ininterrompuda almenys en els tres anys anteriors al 31 de desembre de 2020, d'acord amb el que preveu la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública. Al acord inicial es van indicar, erròniament, vuit (8) places.

La modificació d'errors proposta es deu a un error a les dates d'inici de l'ocupació temporal, les quals han estat determinants del canvi del procés selectiu.

Tercer. Reservar una quota mínima d'un 7 % del total de les vacants objecte de l'oferta perquè les cobreixin persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33 %, d'acord amb el que disposa l'article 59.1 del Text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, i la resta de normativa aplicable.

Quart. Disposar que les convocatòries corresponents als processos selectius de les places de l'oferta pública d'estabilització s'han de publicar abans del 31 de desembre de 2022 i la resolució haurà de finalitzar abans del 31 de desembre de 2024. Les convocatòries corresponents a l'oferta d'ocupació pública ordinària s'han de publicar en el termini improrrogable de tres anys comptadors des de la data de la publicació d'aquest Acord.

Cinquè. L'articulació dels corresponents processos selectius haurà de garantir el compliment dels principis de lliure concurrència, igualtat, mèrit, capacitat i publicitat.

Sisè. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Setè. L'ordre jurisdiccional social és es el competent per resoldre les controvèrsies derivades d'aquesta  resolució, d'acord amb la Llei 36/2011, de 10 d'octubre, reguladora de la jurisdicció social,  sense que s'hi pugui interposar cap recurs en via administrativa ni cap reclamació prèvia a la via judicial social.

 

Palma, 13 de setembre de 2022

El director-gerent Ismael Gutiérrez Fernández