Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA

AGÈNCIA DE DESENVOLUPAMENT LOCAL DE L'AJUNTAMENT DE PALMA - PALMAACTIVA-

Núm. 517461
PalmaActiva.- Anunci de l’extracte de les bases reguladores i convocatòria de les subvencions per a Establiments Emblemàtics 2022. (Publicat extracte a la Base de Dades Nacional de Subvencions ID 647929)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern, en sessió de data 27 de juliol de 2022, aprovà les bases de la convocatòria pública per a la concessió de subvencions destinades als establiments que formen part del Catàleg d'Establiments Emblemàtics de Palma 2022.

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b y 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria; el text complet es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions

http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index i a la pàgina web www.palmaactiva.com

Primer. Beneficiaris

Els beneficiaris d'aquesta convocatòria poden ser les persones físiques o jurídiques l'activitat comercial de les quals formi part del Catàleg d'establiments emblemàtics de Palma 2022, aprovat per Acord AJT 202211273, de data 20 de juny de 2022, per a contribuir a la protecció i conservació i coadjuvar al seu manteniment en tant que la seva activitat és considerada emblemàtica. El receptor de l'ajut serà sempre la persona física o jurídica gestora/explotadora de l'establiment emblemàtic.

Segon. Objecte

L'objecte d'aquestes bases és la regulació de les condicions que han de regir la concessió d'ajuts econòmics destinats a coadjuvar en la protecció i conservació dels comerços que formen part del Catàleg d'establiments emblemàtics de Palma 2022, en el seu manteniment fent front a les despeses ordinàries i corrents generades durant el període 2022, que poden incloure diferents conceptes com: subministraments, despeses de lloguers del local a efecte de l'activitat, costs de personal, publicitat, neteja, etc. pel fet que concorren en la situació de formar part del “CATÀLEG D'ESTABLIMENTS EMBLEMÀTICS DE PALMA 2022” dins els límits pressupostaris prevists, en règim de concurrència no competitiva i avaluació individualitzada, segons estableix l'Ordenança municipal de subvencions de l'Ajuntament de Palma, aprovada pel Ple en data 26 de febrer de 2015, article 18.

Tercer. Bases reguladores

Ordenança municipal de subvencions, aprovada pel Ple de l'Ajuntament en sessió de 26 de febrer de 2015 (publicada al BOIB núm. 35 de 12 de març de 2015) i les bases d'execució del pressupost per a l'any 2022.

Quart. Quantia

Aquesta convocatòria de subvencions compta amb un pressupost màxim de 100.000,00€. Les obligacions econòmiques derivades de la concessió de subvencions d'aquesta convocatòria van a càrrec de l'aplicació pressupostària 40.43330.47000.00 del Pressupost de despeses de PalmaActiva de l'any 2022.

L'import subvencionable es derivarà del prorrateig de l'import global màxim destinat a les subvencions entre tots els sol·licitants que compleixin els requisits i que formin part del Catàleg d'establiments emblemàtics de Palma 2022, i fins a un màxim de 2.000 euros per sol·licitud.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds

Poden presentar-se les sol·licituds des de l'endemà de la publicació de l'obertura de la convocatòria, i durant un termini de 10 dies hàbils.

Només es pot presentar una única sol·licitud per empresa mitjançant models normalitzats que estaran a disposició dels sol·licitants a la Seu Electrònica de PalmaActiva.

Conformement a l'article 14.3 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, PACAP, per a aquesta convocatòria s'estableix per a tots els sol·licitants –siguin persones jurídiques, persones físiques (empresaris individuals) o entitats sense personalitat jurídica– l'obligació de relacionar-se amb PalmaActiva per mitjans electrònics.

Així, les sol·licituds, conformement amb l'anterior i el que preveu el Reial decret 203/2021, de 30 de març, s'han de presentar al registre electrònic de PalmaActiva, a través del Registre Electrònic General de l'Estat.

La presentació de sol·licitud per part dels interessats implica l'acceptació íntegra de les Bases de la convocatòria.

 

Palma, 13 de setembre 2022

La directora general d'ocupació amb funcions de gerent de PalmaActiva Susana Rincón Otero