Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE POLLENÇA

Núm. 478315
Nomenament funcionari de carrera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant resolució d'alcaldia núm. 844-2022, de 25 d'agost de 2022, s'ha aprovat el següent que es fa públic als efectes pertinents

“RESOLUCIÓ D'ALCALDIA

Vist l'expedient núm. 678/2021 relatiu a la convocatòria i proves de selecció de personal funcionari de carrera, mitjançant oposició, per a la cobertura de la plaça de tècnic  d'administració general.

 Conclòs el procediment selectiu i vista l'Acta de l'òrgan de selecció de qualificació final definitiva de l'oposició de dia 5 d'agost de 2022, amb proposta de nomenament a favor de l'aspirant que ha obtingut la major puntuació total en el procediment selectiu i, així mateix, l'esmentat tribunal qualificador eleva proposta de constitució de borsa de treball de conformitat amb el disposat a la base novena de les bases específiques que regeixen el procediment selectiu.

Resultant que per part del candidat proposat Marc Prats Morro s'ha presentat la documentació necessària per a la justificació del compliment de les condicions de capacitat i requisits exigits en la convocatòria en el termini establert a la base desena de les bases especifiques (2022-E-RE 4657, de 23 d'agost)

Vist que per part de la TAG del departament de Personal s'ha emès informe tècnic jurídic en data 24/08/2022, en compliment del disposat a la base 39ª d'Execució del pressupost municipal i a l'article 175 del RD 2568/1986, de 28 de novembre, pel que s'aprova el reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals (ROF).

Vist l'informe de fiscalització, de caràcter favorable, emès per l'Interventor en data 24 d'agost de 2022.

Per l'exposat, de conformitat amb l'article 21.1.h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de bases del règim local i l'article 33 del reglament general d'ingrés del personal al servei de l'Administració General de l'Estat i de provisió de llocs de treball aprovat pel Reial decret 364/1995, de 10 de març, fent ús de les atribucions que legalment tinc conferides RESOLC

Primer.- Nomenar el Sr. Marc Prats Morro, amb DNI núm. ***0173**, tècnic d'administració general, funcionari de carrera de l'Ajuntament de Pollença,  atorgant un termini màxim de 10 dies hàbils a partir de la notificació d'aquesta resolució per a la presa de possessió.

Segon.- Notificar el contingut d'aquesta resolució a l'interessat als efectes oportuns. 

Tercer.- Traslladar aquesta resolució al departament de Personal, als serveis informàtics, i a la Junta de Personal Funcionari als efectes corresponents.”

 

Pollença, en la data de signatura electrónica:(25 d'agost de 2022)

El batle

Andrés Nevado Rodriguez