Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CAPDEPERA

Núm. 477983
Aprovació de la modificació i determinació de l’hora ordinària dels treballadors de la categoria A1 de l'Ajuntament de Capdepera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovada per acord del Ple de l'Ajuntament, en sessió de data 4 d'agost de 2022, l'acord de la modificació i determinació del valor de l'hora ordinària dels treballadors de la categoria A1 de l'Ajuntament de Capdepera, en concret, l'article 13 del Pacte de Funcionaris fa referència als Serveis extraordinaris i hores extres: «En cas que es compensin econòmicament l'import de les hores extres serà:

- GRUP C2: 26 euros

- GRUP C1: 32 euros

- GRUP A2: 33 euros

Per tant, amb aquesta modificació queda establert el valor de l'hora ordinària en 37€/hora pels treballadors de nivell A1 i l'article 13 quedaria així:

Article 13.- Serveis extraordinaris i hores extres

En general no s'efectuaran hores extraordinàries, no obstant això en cas que, a causa d'imperioses necessitats s'hagin de realitzar treballs imprevists, urgents o per força major, i s'hagin per tant realitzar hores extres, es pacta que aquestes puguin ser o ben compensades en temps o ben compensades econòmicament.

S'estableixen tres categories d'hores extres:

A.- Diürnes.

B.- Festives, no laborals o nocturnes.

C.- Nocturnes i festives, o nocturnes i no laborals.

En conseqüència si es compensen les hores extres en temps, les de categoria A seran compensades una hora a raó de dues hores compensatòries. Les de categoria B, una hora a dues hores i mitja compensatòries. I les de categoria C, una hora a tres compensatòries.

En cas que es compensin econòmicament l'import de les hores extres serà:

- GRUP C2: 26 euros

- GRUP C1: 32 euros

- GRUP A2: 33 euros

- GRUP A1: 37 euros

 

- En cas que l'hora extra siguin nocturna l'import a afegir serà del 25%.

- Si l'hora extra anàs en dia festiu, l'increment serà del 50% sobre el valor de l'hora ordinària.

- Si es tracta d'una hora extraordinària nocturna i en festiu, l'increment serà del 75% sobre el valor de l'hora ordinària.

Si es compensés, a criteri de l'Ajuntament les hores extres, en temps, s'aplicaran els mateixos percentatges indicats en còmput temporal.

La Comissió de Vigilància i seguiment del present pacte, dilucidarà les controvèrsies que puguin sorgir en relació al tema d'hores extres i la seva necessitat.

Es publica d'acord amb l'article 38.6 del TREBEP.

Capdepera, 25 d'agost de 2022

El batle Rafel Fernández Mallol