Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

AGÈNCIA D'ESTRATÈGIA TURÍSTICA DE LES ILLES BALEARS

Núm. 476389
Resolució del President de l’AETIB per la qual es deixa sense efecte la Resolució del President de l’AETIB publicada al BOIB núm. 75 del 9 de juny de 2022, que modifica la Resolució del President de l'AETIB, de 21 de febrer de 2022, per la qual s'aproven les bases de la convocatòria per a la realització de convenis de col·laboració de co-màrqueting estratègic amb l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) en accions que millorin la connectivitat turística de la destinació Menorca amb els mercats emissors, per adaptar-la a l’establert al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En el BOIB núm. 29, de 24 de febrer de 2022, es va publicar la Resolució del president de l'AETIB, de 21 de febrer de 2022, per la qual s'aproven les bases de la convocatòria per a la realització de convenis de col·laboració de co-màrqueting estratègic amb l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) en accions que millorin la connectivitat turística de la destinació Menorca amb els mercats emissors.

L'apartat 1.2 de l'annex d'aquesta Resolució establia que aquesta convocatòria era susceptible de ser finançada amb Fons provinent de Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

2. En data de 9 de juny de 2022, BOIB núm. 75, es va publicar la Resolució del President de l'AETIB, de 21 de febrer de 2022, per la qual s'aproven les bases de la convocatòria per a la realització de convenis de col·laboració de co-màrqueting estratègic amb l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) en accions que millorin la connectivitat turística de la destinació Menorca amb els mercats emissors, per adaptar-la a l'establert al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Ates això, es va procedir a la modificació d'alguns aspectes formals  de la convocatòria per tal d'adequar-los als requisits que exigeix al Pla de Mesures Antifrau de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes  Baleares, en l'àmbit d' execució dels fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència (BOIB núm. 17, de 1 de febrer de 2022).

3. Degut als canvis introduïts per la Resolució del President de l'AETIB publicada 9 de juny de 2022, BOIB núm. 75, es va procedir a la modificació de l'Annex 7 per donar cobertura a les noves directrius sobre l'ús de les marques en relació als fons provinents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. Dita modificació es va publicar al BOIB núm. 90 de 12 de juliol de 2022.

4. A causa de les característiques dels fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència s'ha considerat més adient destinar-los a altres activitats més relacionades amb l'esperit d'aquests, ja que, el finançament de les activitats de co-màrqueting tenen com a objectiu la col·laboració amb companyies aèries i marítimes.

Activitats que encara que són de vital importància per al foment del turisme i en conseqüència per a l'economia de l'illa de Menorca, no coincideixen amb l'esperit de no contaminació del medi ambient que volen fomentar els esmentats fons.

5. En data de 24 d'agost de 2022, es va emetre certificat de crèdit per tal de reflectir els canvis esmentats al punt anterior.

Resolc

1.- Deixar sense efecte la Resolució del President de l'AETIB publicada al BOIB núm. 75 del 9 de juny de 2022, per la qual es modifica la Resolució del President de l'AETIB, de 21 de febrer de 2022, per la qual s'aproven les bases de la convocatòria per a la realització de convenis de col·laboració de co-màrqueting estratègic amb l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) en accions que millorin la connectivitat turística de la destinació Menorca amb els mercats emissors, per adaptar-la a l'establert al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

2.- Modificar l'apartat 1.2 “Imports màxims de la convocatòria“ de la convocatòria publicada en el BOIB núm. 29, de 24 de febrer de 2022, per eliminar el paràgraf on diu “Aquesta convocatòria és susceptible de ser finançada amb fons del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR)”.

3.- Adaptar els expedients ja iniciats per part de l'AETIB que en data de la publicació al BOIB d'aquesta Resolució no hagin estat formalitzats per tal de donar compliment a aquesta resolució.

4.- Modificar l'Annex 7 de la Resolució publicada al BOIB núm. 90 de 12 de juliol de 2022 per la qual s'aproven les bases de la convocatòria per a la realització de convenis de col·laboració de co-màrqueting estratègic amb l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) en accions que millorin la connectivitat turística del destinació Menorca amb els mercats emissors.

Les noves directrius sobre l'ús de les marques hauran d'estar disponibles al portal web de l'AETIB.

Aquesta modificació sobre l'ús de les marques no afectarà als materials que hagin estat aprovats per escrit prèviament a la esmentada publicació per l'àrea d'Imatge i Publicacions de l'AETIB.

5.- Ordenar la publicació en el BOIB d'aquesta Resolució.

Interposició de recursos

Davant aquesta resolució -que exhaureix la via administrativa- es pot interposar recurs potestatiu de reposició davant el president de l'AETIB en el termini d'un mes a contar des de el dia següent a la seva publicació en el  BOIB, de conformitat amb el que s'estableix a l'article 57 de la Llei  3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 44, de 3 d'abril) i l'article 123 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques (BOE núm. 236, de 2 de octubre).

També es pot interposar recurs contenciós administratiu davant el jutjat contenciós administratiu, en el termini de dos mesos des de el dia següent a la seva publicació en el BOIB, de conformitat amb l'establert a l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la jurisdicció contenciós administrativa.

 

Palma, a data de la signatura electrònica:(25 d'agost de 2022)

El president de l' AETIB

Jaume Colom Adrover

(Per Resolució del president de l'AETIB

de 28 de setembre de 2021, de delegació de firma)