Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 474834
Resolució per declarar deserta la borsa de cuiners-es del Consell Insular de Formentera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que la Presidenta del Consell Insular de Formentera, en data 23 d'agost de 2022, va dictar, entre d'altres, la següent Resolució:

“RESOLUCIÓ DE PRESIDÈNCIA

SRA. ANA JUAN TORRES, PRESIDENTA DEL CONSELL INSULAR DE FORMENTERA, ILLES BALEARS.

Vistes les bases que regeixen el concurs-oposició per a la creació d'una borsa de cuiners/es, per cobrir, amb caràcter interí o temporal, les possibles necessitats de provisió urgent de places i llocs de feina del Consell Insular de Formentera, BOIB núm. 91, de 14 de juliol de 2022.

Atès que aquest procés selectiu es regeix per les determinacions contingudes en aquesta convocatòria específica i per les Bases Generals de convocatòries de processos de selecció del Consell Insular de Formentera, publicades al BOIB núm. 46, de 5 d'abril de 2008.

Atesa la documentació presentada pels aspirants que s'ha tramitat segons la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques.

Vist que el dia 8 d'agost de 2022 s'aprovà la llista d'aspirants que havien d'esmenar documentació, la qual es va publicar el mateix dia al tauler d'anuncis de l'OAC i a la pagina web de la corporació.

Atès que ha transcorregut el termini per realitzar esmenes, al·legacions o reclamacions, i s'ha presentat una al·legació fora de termini, segons informe emès per l'àrea de secretaria en data 22 d'agost de 2022.

Per tot això, i per les competències que té atribuïdes la Presidència segons el Decret de Presidència de data 15 d'octubre de 2021 (BOIB núm. 146, de 26 d'octubre de 2021), en relació amb l'article 21.1.q de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars, i tota la normativa aplicable que estigui vigent.

HE RESOLT

PRIMER.- APROVAR el següent llistat d'aspirants exclosos, del procés selectiu d'una borsa de cuiners-es, personal laboral, per cobrir, amb caràcter interí o temporal, les possibles necessitats de provisió de places i llocs de feina del Consell Insular de Formentera:

DNI/ NIE

MOTIU

****506F

No ha esmenat la documentació requerida.

****829Y

No ha esmenat la documentació requerida.

****680V

No ha esmenat la documentació requerida.

****608W

Esmena fora de termini.

SEGON.- En conseqüència amb el punt primer, DECLARAR DESERTA la convocatòria referent al procés selectiu d'una borsa de cuiners/es, personal laboral, per cobrir, amb caràcter interí o temporal, les necessitats de provisió de places i llocs de feina del Consell Insular de Formentera.

TERCER.- PUBLICAR el Decret de Presidència present, al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), al tauler d'anuncis de l'OAC i a la pàgina web de la corporació www.consellinsulardeformentera.cat.

A l'hora de publicar les dades dels aspirants, serà per DNI, conforme a la normativa aplicable de la protecció de dades personals.

La presidenta,                                                          El secretari acctal.,

Ana Juan Torres                                                        Joan Ferrer Yern”

Formentera, 24 d'agost de 2022

La presidenta Ana Juan Torres