Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE SANTA MARGALIDA

Núm. 474460
Resolució d'Alcaldia núm.1322, de data 18 d’agost de 2022, de l'Ajuntament de Santa Margalida per la qual s'efectua el nomenament del Sr. D.B.K., per cobrir el lloc de treball d'Oficial de la Policia Local

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per Resolució d'Alcaldia de data 18 d'agost de 2022, una vegada conclòs el procediment selectiu per promoció interna, s'ha acordat el següent: 

«Per Resolució de Batlia Núm. 984, de data 21 de juny de 2022 s'aprovà la convocatòria i les bases que havien de regir el procés selectiu per proveir el lloc de treball d'oficial de Policia Local,  de l'Ajuntament de Santa Margalida, mitjançant concurs de mèrits, inclosa en la Plantilla de personal funcionari per a l'exercici 2022 (BOIB Núm. 81 de dia 23 de juny de 2022).

El termini de presentació d'instàncies, d'acord amb la base quarta, era de deu dies naturals iniciant-se així dia 2413/05/2022 i finalitzant el dia 03/07/2022.

En data 5 de juliol de 2022, la Secretària va estendre Diligència de les sol·licituds presentades dins d'aquell termini.

Per Resolució de Batlia Núm. 1101 de dia 06/07/2022. es va aprovar el llistat provisional d'aspirants admesos i exclosos i es varen designar els membres del Tribunal, iniciant-se un període d'al·legacions que es va estendre des del dia 6 de juliol fins el dia 11 de juliol de 2022, ambdós inclosos, sent que durant aquest termini no es va rebre cap escrit d'al·legacions.

Per Resolució de Batlia Núm. 1146 de dia 17/07/2022 es va aprovar la relació definitiva d'aspirants admesos i exclosos al procediment de provisió del lloc de treball i es va Convocar la comissió tècnica de valoració

En data 2 d'agost de 2022, la comissió tècnica es va reunir i va aixecar l'acta que fou publicada durant un termini de tres dies sense que s'hagi presentat cap al·legació, sent que en aquest cas, es pot considerar com a proposta de constitució de la borsa de treball l'acord adoptat.

Per tot l'anterior, d'acord amb l'article 21 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de bases del règim local i d'acord amb les competències que per llei se'm confereixen, RESOLC:

Primer.- Adjudicar el lloc de treball d'oficial de la Policia Local a favor del funcionari Sr. D B K, amb DNI 37337890N.

Segon.- Notificar la present resolució a l'aspirant seleccionat comunicant-li que haurà de procedir a la presa de possessió en el termini de tres dies hàbils següents a la notificació, o bé a la publicació del nomenament en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

Així mateix, se li informarà sobre el tractament de les seves dades personals i del compromís de confidencialitat en ocasió de la relació que s'entaula amb l'Ajuntament.

Tercer.- Publicar el nomenament en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la seu electrònica d'aquest Ajuntament , així com al Tauler d'anuncis electrònic.

Quart.- Comunicar al Registre de Personal i als departaments d'Intervenció i Tresoreria als efectes oportuns.»

 

Santa Margalida, a data de la signatura electrònica (23 d'agost de 2022)

El batle Joan Monjo Estelrich