Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE VILAFRANCA DE BONANY

Núm. 470067
Aprovació definitiva de modificació de l´Ordenança fiscal reguladora de l´ ús i dels preus públics de les instal.lacions que gestiona la empresa municipal FITA 2020 S.L.U.

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atès que no s'ha presentat cap tipus de reclamació durant el termini d'exposició al públic de l´"Ordenança reguladora de l´ ús i dels preus públics de les instal.lacions que gestiona la empresa municipal FITA 2020 S.L.U.",  aprovada provisionalment pel Ple en Sessió Extraordinària urgent celebrada en data 23 de juny de 2022 (BOIB núm. 84 de data 28/06/2022), d'acord amb l'article 17.3 del Text Refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, aprovat per Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, es dóna per aprovada definitivament la modificació del article 3.5 de l'esmentada ordenança, publicant-se a continuació el text de l´ordenança que s´ha modificat i el nou article inclòs.

TITOL II NORMES D'ÚS DE LES INSTAL·LACIONS ESPORTIVES “ES MOLÍ NOU”

ANNEX V TARIFES D'ÚS D'INSTAL·LACIONS ESPORTIVES

Piscina Municipal ENTRADA PERSONAL

CONCEPTE

RESIDENTS

NO RESIDENTS

Per entrada personal

1,5 euros

20 euros

Per entrada personal infants fins a 6 anys, discapacitats i persones de 65 anys o més

Gratuïta

20 euros

Abonament temporada

12 euros

 

Una vegada efectuat l´abonament, aquest no es reembolsarà. Tampoc es retornarà en cas de tancament de la piscina per qualsevol motiu.

Article 22 Limitacions d´aforament i accès piscina municipal davant la COVID-19

El personal de l'empresa municipal responsable de la IEM podrà tancar o limitar l´accès en qualsevol moment, en funció del risc potencial degut a l´aforament de la piscina davant la covid-19 i la seva incidència i evolució.

Per garantir un entorn segur, l´adaptació de l´aforament de la piscina és calcularà pel personal responsable i s´actualitzarà diàriament en funció de les mesures de prevenció existents davant la covid-19 i la taxa d´incidència acumulada del dia. En funció del resultat de l´ índex diari de l´incidència de la covid, el personal encarregat, podrà establir les següents mesures:

  • Limitar l´aforament i l´accès a la piscina municipal.
  • Realitzar un control d´accès a la piscina municipal, per verificar que els usuaris tinguin en vigor el certificat covid (del contrari no hi podran accedir).

 

Vilafranca de Bonany, a data de la signatura electrònica (23 d'agost de 2022)

El batle Montserrat Rosselló Nicolau