Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE POLLENÇA

Núm. 467157
Aprovació definitiva del projecte d’Instal·lació de pèrgoles fotovoltaiques i punts de càrrega de vehicles elèctrics a l’aparcament del poliesportiu del Port de Pollença

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant Resolució de Batlia 2022/692, de 21 de juliol, es va aprovar inicialment el projecte de d'Instal·lació de pèrgoles fotovoltaiques i punts de càrrega de vehicles elèctrics a l'aparcament del poliesportiu del Port de Pollença, redactat per l'enginyer tècnic industrial Jordi Quer Sopeña (col. núm. 813 del COETIB) .

Sotmès al tràmit d'informació pública per un termini de quinze dies mitjançant anuncis publicats al BOIB núm. 95, de 23 de juliol de 2022, al tauler d'anuncis de la seu electrònica i a la plana web d'aquest Ajuntament, sense que en el citat termini s'hagin presentat al·legacions ni suggeriments, l'esmentat projecte ha quedat aprovat definitivament.

Contra aquest acord que posa fi a la via administrativa, es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos a comptar des del dia hàbil següent al de la seva publicació.

Alternativament i de forma potestativa, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia hàbil següent al de la seva publicació.

No obstant això, es podrà interposar qualsevol altre recurs o reclamació que es consideri oportú en defensa dels seus interessos. Tot això d'acord amb la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 19 d'agost de 2022

El batle-president Andrés Nevado Rodríguez)